Ετσι το… σήκωσε ο Διαμαντίδης!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού με 82-71 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ στέφθηκε για 34η φορά πρωταθλητής Ελλάδας, για 15η φορά τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ και η νέα

κούπα γιορτάστηκε δεόντως στο ΟΑΚΑ!

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, όλος ο πάγκος του Παναθηναϊκού ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, την ώρα που ο Γκιστ αγκάλιαζε σφικτά τον μεγάλο αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ ο Λάσμε δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμός και κάνοντας… σπριντ ξεχύθηκε προς την άλλη άκρη, εκεί που είναι η εξέδρα των οργανωμένων φίλων της ομάδας, οι οποίοι τον αποθέωσαν για την αυταπάρνησή του.

Ο κόσμος γέμισε το παρκέ του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να κάνουν έκκληση να αδειάσει ο χώρος ώστε να γίνει η απονομή, κάτι που έγινε… με το ζόρι, καθώς ο κόσμος ανυπομονούσε να δει το τρόπαιο ψηλά. Κι έτσι έγινε, καθώς μέσα σε αποθέωση, ένας-ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο ανέβηκαν στα επίσημα για να πάρουν τα μετάλλιά τους. Έναν-έναν τους φιλούσαν τα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, κατά σειρά Θανάσης, Δημήτρης (σ.σ. παρά την τιμωρία του ήρθε στο γήπεδο στο ημίχρονο) και Παύλος, με τη μεγάλη στιγμή να είναι ο εναγκαλισμός της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη που ανέβηκε τελευταίος.

Ο «3D» πήρε το τρόπαιο από τα χέρια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη και το σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο σε άλλη μια θριαμβευτική βραδιά για τους «πράσινους». Φυσικά με τον κόσμο στο παρκέ γύρος θριάμβου ήταν πολύ δύσκολο να γίνει, ωστόσο το τρόπαιο άλλαξε χέρια όλων των παικτών για να αποθεωθούν ξεχωριστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα