Δ. Γιαννακόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους. Απόλυτα πετυχημένος ο Αλβέρτης»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν περιχαρής μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους και τον Αργύρη Πεδουλάκη για το μερίδιό τους στην επιτυχία.

Παράλληλα, ερωτώμενος για το αν ο Αλβέρτης μείνει τη νέα σεζόν στον πάγκο, τον χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένο και προανήγγειλε πως θα μιλήσουν για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ

Παναθηναϊκός:

Για το πρωτάθλημα: «Συγχαρητήρια. Αυτή η σειρά ήταν μεγάλη μάχη. Βάψαμε το πρωτάθλημα πράσινο, θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Βλέπω γύρω μου χαμόγελα και χαρά άρα κάτι κάναμε καλά. Δεν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με τον αυτόν τον τρόπο. Επρεπε να το κάνουμε».

Για την παρουσία του, παρότι ήταν τιμωρημένος (σ.σ. ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγει έξω από τον Ταξίαρχο της Αστυνομίας και τους δύο Αθλητικούς Εισαγγελείς, ωστόσο δήλωσαν αναρμόδιοι, πετώντας το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ): «Γιατί να μην είμαι στο γήπεδο; Θα πάμε στον αθλητικό δικαστή και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το νέο Παναθηναϊκό και αν θα έχει τον Αλβέρτη στον πάγκο: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Δεν ήμασταν στο υψηλότερο επίπεδο όλη τη χρονιά. Θέλω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Θα κάνουμε τις κινήσεις μας το καλοκαίρι και θέλω να στηριχθούμε σε Ελληνες παίκτες. Είμαστε σε πελάγη ευτυχίας. Θέλουμε να φτιάξουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Θα δούμε αν μαζί μας θα είναι ο Αλβέρτης. Θα συζητήσουμε μαζί του. Στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής ήταν απόλυτα πετυχημένος και σε λίγες μέρες θα έχουμε συζητήσεις κι εξελίξεις. Ο σχεδιασμός που κάναμε στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν διαφορετικός, μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη και σε αυτόν οφείλεται μεγάλο μερίδιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια και σε εκείνον και σε όλους που βοήθησαν από το ξεκίνημα της σεζόν για να φτάσουμε σε αυτόν τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα