Ομπράντοβιτς: «Εδώ ήταν η ομάδα μου και το γήπεδό μου για 13 χρόνια» (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε ένα φορτισμένο συναισθηματικά βράδυ και στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό ήταν… σκληρός με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, ενώ επεσήμανε πως οι «πράσινοι» είναι σε καλά χέρια ερωτώμενος αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα!

Αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί έπαιξε πολύ καλά και βρήκε τρόπο να μας νικήσει πολύ εύκολα. Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για μας,

αλλά με εξαίρεση μερικά λεπτά στο ξεκίνημα, παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν βρήκαμε καμία καλή λύση επιθετικά με πολλά λάθη, πολλά άστοχα σουτ. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί και ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση πλέον και μόνο με θαύμα θα περάσουμε στους 8. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για την υποδοχή: «Ηταν πολύ δύσκολη βραδιά για μένα. Το να έρθω εδώ με άλλη ομάδα είναι πολύ σκληρό. Οι κοντινοί μου φίλοι ξέρουν πως δεν ήθελα να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Αυτά όμως έχει η ζωή. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αυτή την ξεχωριστή βραδιά και για όσα ετοίμασαν. Αρχίζοντας από την οικογένεια Γιαννακόπουλου που έδειξε για άλλη μια φορά πως με αγαπούν. Σε όλους και φυσικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του από την ατμόσφαιρα: «Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως προσπαθώ να παλέψω μέχρι το τέλος. Όμως ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω την αντίδραση των παικτών μου. Είχαμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να χάσουμε το παιχνίδι».

Για τον Αλβέρτη: «Τους ευχαριστώ όλους. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στον Φραγκίσκο Αλβέρτη που άρχισε σαν κόουτς και να συνεχίσει να δουλεύει και να δίνει ό,τι έχει μέσα του».

Για το αν ένιωθε το ματς πως είναι ένα… τρόπαιο γι’ αυτόν αυτή η υποδοχή: «Ηταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όχι τελικός. Ηταν ευκαιρία για μας να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το είπα πριν το ματς, αλλά η εικόνα στο γήπεδο ήταν πολύ διαφορετική. Αν είσαι μπροστά στον στόχο πρέπει να καταλαβαίνεις ποιος είναι αυτός ο στόχος και αν δεις πως παίξαμε, δεν το είχαμε καταλάβει. Για μένα το να βλέπω την ομάδα μου να παίζει έτσι δεν με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, αλλά χειρότερα».

Για την απαίτηση του κόσμου και της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιστρέψει: «Είναι εμφανές. Δεν είναι μόνο απόψε, αλλά από την ώρα που ερχόμουν εδώ από την Πόλη, πολλοί άνθρωποι με πλησίασαν. Το πρωί με πλησίασαν παιδιά από τη θύρα 13 πριν την προπόνηση. Ηταν φανταστική ατμόσφαιρα σήμερα. Ο Αλβέρτης και η ομάδα του το αξίζουν αυτό κι έχει πολύ μέλλον να πετύχει».

Για τα συναισθήματά του: «Ηταν ξεχωριστή βραδιά για μένα. Δεν έχω αμφιβολία για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πως αισθάνονται για μένα. Το έχουν εκφράσει πολλές φορές όπως και ο κ. Γιαννακόπουλος. Ηταν η πιο δύσκολη στιγμή για μένα και προσπάθησα να ετοιμαστώ για τα πάντα. Εχω μεγάλη ευθύνη να ηγούμαι μιας ομάδας. Το να δω τους κ. Παύλο και Θανάση στο κέντρο του γηπέδου να με βραβεύουν ήταν πολύ δύσκολο για τις στιγμές που είχαμε περάσει μαζί. Τα παιδιά μου ήταν κι αυτά εδώ και είμαι περήφανος που το είδαν αυτό. Ο κ. Παύλος, Θανάσης και ο Δημήτρης έδειξαν πως με αγαπούν. Ηταν πολύ ωραία, αλλά πολύ δύσκολη στιγμή».

Για το αν θα επιστρέψει: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα εξαιρετικό προπονητή. Δεν είχε κανένα πρόβλημα σήμερα, έπαιξαν δυνατά, νίκησαν. Ο Αλβέρτης είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια».

Για το αν η ατμόσφαιρα επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του: «Εδώ ήταν η ομάδα μου και τα γήπεδό μου για 13 χρόνια. Για μένα ήταν σαν φιλικό ματς. Δεν υπήρχε καμία πίεση. Μια μέρα ίσως να έρθουμε για ένα πραγματικό ματς! Ποια ατμόσφαιρα τους είπα! Αυτό είναι κάτι που ετοίμασε η ομάδα για μένα. Εσείς προετοιμαστείτε να παίξετε. Αν κάποιος εξ αυτών πει ότι ήταν πρόβλημα, αυτό είναι μόνο δικαιολογία. Τίποτε παραπάνω».

Για το αν υποχρεούται να φορά το σήμα της Φενέρμπαχτσε: «Ναι είναι υποχρέωση από την ομάδα. Ετσι το κάνουν και είμαι πολύ περήφανος που το φορώ. Είναι μεγάλος σύλλογος, σπουδαίοι άνθρωποι, μου φέρονται καλά. Ολοι από το σταφ το φορούν αυτό. Εκπροσωπούμε αυτή την ομάδα που έχει πολλούς οπαδούς».

Για το αν θα δει το βίντεο που του είχε ετοιμάσει ο Παναθηναϊκός: «Θα το δω. Πρώτα πρέπει να δω το βίντεο του αγώνα. Να δω τι ακριβώς συνέβη. Ηταν δύσκολο να βρούμε λύσεις. Μάχη. Αυτή είναι η λέξη κλειδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα