Αλβέρτης: «Ο ΠΑΟ δείχνει αναγνώριση σε όσους έχουν προσφέρει»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και περήφανος για την υποδοχή της οποίας έτυχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς οι «πράσινοι» έδειξαν πως ανταποδίδουν την αγάπη σε όσους έχουν προσφέρει…

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης:

Για την υποδοχή στον Ομπράντοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Παναθηναϊκός

και ανήκω σε αυτή την ομάδα πολλά χρόνια. Βραδιές όπως η αποψινή δείχνουν την αναγνώριση και την αγάπη για πρόσωπα που έχουν προσφέρει. Μπράβο σε όλους, τον κόσμο που αποθέωσε τον Ζέλικο, τη διοίκηση που έχουμε ζήσει τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές του αθλητισμού. Πάνω από τις νίκες και τις ήττες μένουν οι αληθινές σχέσεις».

Για το παιχνίδι: «Δεν είχαμε περιθώρια. Θέλαμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο παρκέ και να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε θέληση και πάθος, είχαμε τον Μάικ σε μεγάλη βραδιά, ο Λουκάς έπαιξε για ένα λεπτό, τραυματίας από τη χθεσινή προπόνηση. Στόχος είναι να προσθέσουμε στην ήδη πού καλή δουλειά του Αργύρη 2-3 πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα. Να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Παρά τις απώλειες δηλώνουμε παρών και απλά συνεχίζουμε».

Για την υποδοχή και τα συναισθήματα: «Και ο Μάικ το έζησε πέρσι. Γι’ αυτό είπα ότι είμαι περήφανος γιατί είμαι σε ένα σωματείο που ανταποδίδει την αγάπη. Χαίρεσαι να είσαι μέσα σε όλο αυτό».

Προσπαπθούμεν α κάνουμε τη διυλειά μας κάθρε μέρα και να βάλουμς ταυρό. Η σχέση με το Ζέλικο είναι ξεχωριστώ. Να είναι καλά.

Για το αν επηρέαστηκαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε: «Αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν. Θέλαμε να απεμπλακούμε αγωνιστικά από όλα αυτά τα συναισθηματικά. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα σε κάποιο σημείο του β΄ ημιχρόνου. Την επόμενη φορά πιο έτοιμοι».

Για την πρόταση επιστροφής στον «Ζοτς»: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου πολλά λέγονται. Αλλά ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ότι χρειαστούμε θα ρωτήσουμε τον κόουτς. Με τις ευλογίες του πάντα».

Για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του στη συνέχεια: «Τον εαυτό μου τον φαντάζομαι σαν έναν άνθρωπο που έχει ζήσει 25 χρόνια εδώ και όταν κλήθηκε να αναλάβει γιατί έχει ζήσει πράγματα από μέσα να κάνει δυο πράγματα, δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου. Πήραμε την απόφαση και πρώτα ο Θεός θα την εκτελέσουμε έως το τέλος της σεζόν. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, το καλοκαίρι θα ξέρουμε;»

Για το τι είπε με τον Ομπράντοβιτς: «Το έζησα και με τη Φενέρ στην Πόλη. Εκεί πήραμε την πρώτη κρυάδα. Ηταν δύσκολο για όλους. Ηταν δύσκολη αποστολή. Η αγάπη, φιλία, αλλά η δουλειά δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα