Μεταμεσονύχτια εμφράγματα στη Σεβίλλη

00:52 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-2 (2-0)
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Σεβίλλη κέρδισε τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ Μπέτις με 2-0, έστειλε το ματς στα πέναλτι κι εκεί πήρε τη νίκη-πρόκριση με 4-3.

Η Σεβίλλη πίεσε από το πρώτο λεπτό και στ 15' η κεφαλιά του Μπακά πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο

20' ο Μορένο έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Ρέγιες από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μπέτις. Στο 27ο λεπτό ο Γκαμεϊρό αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει.

Στο 49' ο Μπιά σούταρε πάνω στον Αδάν από καλή θέση, ενώ στο 56' η κεφαλιά του Ν'Ντιαγέ έφυγε άουτ, όπως και τα σουτ του Λόλο Ρέγιες στο επόμενο λεπτό. Στο 63' ο Μπέτο σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μπαπτιστάο, όπως έκανε και στο 65' σε σουτ του Ρέγιες, αλλά στο 75ο λεπτό ο Μπακά με όμορφη ενέργεια έκανε το 2-0 για τη Σεβίλλη και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το ματς πήγε στην παράταση και στο 104' ο Αδάν πραγματοποίησε απίστευτη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Γκαμεϊρό και Μπακά, ενώ στο 108' το πλασέ του Σέντρικ πέρασε λίγο άουτ.

Έτσι το ματς πήγε στην στα πέναλτι, με τον Βιτόλο να χάνει το πρώτο πέναλτι (απέκρουσε ο Αδάν) για τη Σεβίλλη και τον Καστρο να κάνει το 1-0 για την Μπέτις. Ο Κόκε ισοφάρισε για τη Σεβίλλη αλλά ο Σεβίγια έκανε το 2-1 για την Μπέτις. Ο Γκαμεϊρό ήταν εύστοχος κι έγραψε το 2-2 και ο Αμάγια σκόραρε κι εκείνος για το 3-2, ενώ ο Μορένο έκανε το 3-3. Η Μπέτις χάνει το πρώτο της πέναλτι με τον Ν΄Ντιαγέ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Ράκιτιτς έβαλε μπροστά στο σκορ με 4-3 τη Σεβίλλη. Ο Νόνο αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Μπέτις κι έτσι η Σεβίλλη πέρασε στους 8.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Αμάγια, Χουανφράν, Περκίς (16' Νόνο), Ζόρδι, Ν'Ντιαγέ, Κάρλος, Ρέγιες (90+2' Μολίνα), Σεντρίκ, Κάστρο, Μπαπτιστάο (73' Σεβίγια).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φάτσιο, Φιγκέιρας, Μορένο, Μπιά (76' Βιτόλο), Παρέχα, Ράκιτιτς, Μαρίν, Μπακά (105+1' Σαμπέριο), Γκαμεϊρό, Ρέγιες (51' Κόκε).

Keywords
Τυχαία Θέματα