Ο Αγγέλου φέρνει Μίνιτς

Λίγες μόλις ώρες πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο κι ο Αρης είναι άνω κάτω. Η επικείμενη φυγή του Βαγγέλη Αγγέλου για τα… μάτια της Αναντολού Εφές, έχει δημιουργήσει έντονες αναταράξεις που ο ίδιος ο Ελληνας τεχνικός προσπαθεί να κατευνάσει. Δηλώσεις επί του θέματος δεν κάνει κι όπως τονίζει, θα μιλήσει μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν όχι απλώς πως ο Αγγέλου έχει συμφωνήσει με τους Τούρκους, αλλά έχει καταθέσει και την πρότασή του σχετικά

με τον αντικαταστάτη του. Αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μίλαν Μίνιτς. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Αρη πριν από περίπου 12 χρόνια, ήταν επίσης συνεργάτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς κι έχουν καλή σχέση χρόνια τώρα.

Βέβαια ο Μίνιτς, ο οποίος έκανε πολύ μεγάλη καριέρα ως βοηθός, σαν πρώτος προπονητής έχει να επιδείξει ελάχιστα πράγματα, ενώ η παρουσία του σε πάγκο στη θέση του αφεντικού, είναι σχεδόν μηδαμινή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σέρβος έχει ενημερωθεί πλήρως από τον Αγγέλου για το υπάρχον δυναμικό της ομάδας και τον τρόπο λειτουργίας της. Αυτή τη στιγμή ενστάσεις για την πρόσληψή του εκφράζονται από τον Λευτέρη Αρβανίτη, τη στιγμή που -πάντα με βάση τις πληροφορίες μας- ο Χρήστος Γαλιλαίας έχει ταχθεί γι’ ακόμη μια φορά στο πλευρό του Αγγέλου με τα μάτια κλειστά.

Οσο για το πότε προέκυψε θέμα με την Εφές, αυτό φαίνεται ότι έγινε πολύ πριν το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και η διοίκηση των "κιτρίνων" είχε ενημερωθεί σχετικά. Μόνο που με τον τρόπο που έχει στηθεί ο φετινός Αρης, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί προπονητής που θα δεχθεί και θα μπορέσει να δουλέψει πάνω σε αυτό το αγωνιστικό πλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα