Έφτασε... ορεξάτος ο Πινγκ Σανγκ

Στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί ο Πινγκ Σανγκ. Ο Κινέζος φόργουορντ/σέντερ πάτησε… Ελλάδα και, παρά το μεγάλο ταξίδι από τη χώρα της Άπω Ανατολής, παρουσιάστηκε άκρως ευδιάθετος και χαμογελαστός.

"Είναι χαρά μου να είμαι ο πρώτος Κινέζος της ομάδας και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο στόχος μου δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από το να

κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Πινγκ Σανγκ, ενώ αναφερόμενος στην… ευκολία του να πει "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού τόνισε:

Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ήξερα την ομάδα, ξέρω τι έχει πετύχει και πάντα ήταν το όνειρό μου να παίξω σ' αυτήν".

Ο ύψους 2μ07 παίκτης θα υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο ΟΑΚΑ προκειμένου για την παρουσία του στην "πρώτη" του τριφυλλιού αφού "θέλω να μιλήσω με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να αρχίσουμε τη δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα