"Σηκώνουν μανίκια" οι "πράσινοι"

Η ξεκούραση ανήκει… στο παρελθόν, πλέον, για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" πιάνουν δουλειά από αύριο με φόντο τη διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων, αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη (σ.σ.: όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με Εθνικές ομάδες) θα υποβληθούν αύριο (19/08) και την Τρίτη (20/08) το πρωί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (20/08, 18:00)

θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία μέρα αργότερα (21/08), το τριφύλλι θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως συνέβη και πέρσι.

Εξάλλου, την "πράσινη" αποστολή στο Καρπενήσι θα ακολουθήσουν δύο παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι της Basket League ΟΠΑΠ. Ο λόγος για τους Γιώργο Αποστολίδη και Δημήτρη Κομποδιέτα, οι οποίοι θα βοηθήσουν το τριφύλλι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (εξάλλου οι απουσίες είναι ουκ ολίγες λόγω εθνικών ομάδων), ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεσή του και τους Ετινόσα Ερεβμπενάζιε και Γιώργο Γκιουζέλη, οι οποίοι είναι μέλη της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα