Ατομική απόδοση παικτών

11:13 20/8/2013 - Πηγή: Bam

Ο Μπάμπης Χριστόγλου αναλύει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στην χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή μέσα στο ΟΑΚΑ.


Ρομπέρτο: Δεν πιέστηκε καθόλου. Ήταν γρήγορος στις αντιδράσεις του. Βγάζει γρήγορα την μπάλα από την περιοχή. Θα περιμένουμε κάποια ματς με πίεση για να κριθεί.

Σαλίνο: Σε αντίθεση με τα φιλικά. Εχθές έδειξε ότι κερδίζει τις μάχες στην άμυηνα. Δεν έχανε καμία φάση από την πλευρά του. Έδωσε

και μία ασίστ πάρε-βάλε στον Μήτρογλου.

Χολέμπας: Ήταν καλυτερος από τις προηγούμενες εμφανίσεις και μπροστά και πίσω.

Μεντζανί: Δείχνει μεγάλη άνεση. Πολύ χαμηλός και χαμηλά και ψηλά. Δεν κάνει λάθος εύκολα. Άμα «δέσει» θα βοηθήσει τον Θρύλο.

Σιόβας: Καλό παιχνίδι και από τον διεθνή άσο που ήταν σε όλα τα στημένα μέσα.

Φέισα: Σε πολύ ρηχά νερά. Πέρασε σχεδόν απαρατήρητητος σε όλο το ματς. Πολύτέλεια τα δύο αμυντικά χαφ για τέτοια παιχνίδια.

Μανιάτης: Έτρεχε αδιάκοπα, πέτυχε γκολ, δεν είναι όμως οργανωτής. Αδικείται από τον προπονητή στον ρόλο που τον βάζει στο γήπεδο.

Τσόρι: Ο καλύτερος στη μεσαία γραμμή. Έτρεξε, σούταρε, κυνηγούσε. Μόλις προσαρμοστεί θα κάνει… παπάδες. Μόνο που ο μαστρο-μίτσελ είναι δεύτερος επιθετικός και όχι δεκάρι. Συγγνώμη, κιόλας δηλαδή…

Βάις: Πολλές ατελείωτες φάσεις και πολύ κράτημα μπάλας. Πρέπει ο Ολυμπιακός να του δώσει ρόλο στην επίθεση.

Κάμπελ: Έτρεξε, έδειξε διάθεση, κυνηγούσε όλες τις φάσεις. Όταν προσαρμοστεί θα χρειαστεί… λάσο.

Σαβιόλα: Τεράστια προσωπικότητα, μεγάλος παίκτης, είναι δεύτερος επιθετικός, όχι σέντερ φορ Μίστερ. Για αυτό τον λόγο γυρνά πίσω και αφήνει άδεια την περιοχή.

Μήτρογλου: Με το που μπήκε αναστάτωσε την άμυνα της Καλλονής. Έδειξε ότι φέτος θα κάνει μεγάλα πράγματα, αρκεί να χρησιμοποιείται και να προσπαθήσει περισσότερο.

Φετφατζίδης: Είναι η χρονιά του! Πιο ώριμος, πιο χρήσιμος. Μπήκε και τα άλλαξε όλα. Μίστερ, μην τον αδικείς…

Φουστέρ: Ο γνωστός χρήσιμος εργάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα