Έξι μήνες έξω ο Μάντζαρης!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα με αντίπαλο στον ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ δεν θα φορέσει ούτε την φανέλα της Εθνικής το ερχόμενο

καλοκαίρι…

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και την ευκαιρία να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος το καλοκαίρι. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Πειραιά, καθώς χάνει για φέτος τον καλύτερό της αμυντικό και έναν από τους πιο ανεβασμένους και σταθερούς παίκτες που είχε στο ρόστερ της.

Ο Μάντζαρης ήταν αυτός που αναλάμβανε κάθε… επικίνδυνη αποστολή, καθώς αποτελεί την πιο αξιόπιστη αμυντική επιλογή του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα ήταν αξιόπιστος και επιθετικά. Ουσιαστικά, είχε πάρει τα πάνω του δηλαδή.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: "Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου. Ο διεθνής πλέι μέικερ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες".

Εμείς ως Basketblog, ευχόμαστε στον αθλητή γρήγορη ανάρρωση και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του στα παρκέ, καθώς το μπάσκετ χρειάζεται παίκτες σαν τον Βαγγέλη Μάντζαρη, παίκτες που αγαπούν το άθλημα και τα δίνουν όλα γι’ αυτό. Τα περαστικά μας…

Keywords
Τυχαία Θέματα