Μαραίνεται το "τριφύλλι"! (vid)

Οι Μπόστον Σέλτικς απογοητεύουν στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας μείνει πολύ πίσω στην κούρσα των πρώτων θέσεων στην Ανατολή, αλλά αυτή τη στιγμή η κακή βαθμολογική θέση είναι το έλασσον που απασχολεί παίκτες και προπονητικό τιμ. Κι αυτό γιατί η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Ραζόν Ρόντο θα φέρει επιμήκυνση… του χειμώνα στη Βοστώνη.

Οι "Κέλτες" αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα τους Μαϊάμι Χιτ (σ.σ.: τελικό σκορ 100-98 στη δεύτερη παράταση), αλλά τα μαντάτα από την κατάσταση της υγείας του απόφοιτου του Κεντάκι έχουν επισκιάσει τα πάντα.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός μάχης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ντοκ Ρίβερς και οι φίλαθλοι της Βοστώνης στήριζαν πολλά στον Ραζόν Ρόντο, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις (13.7π.-11.1ασ.-5.6ριμπ.) έχει εξελιχθεί στον ηγέτη των "πράσινων". Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, όμως, ανατρέπουν τα… δεδομένα και τον σχεδιασμό όλων αφού, πλέον, οι όποιες πιθανότητες υπήρχαν για να επιστρέψει ο τίτλος στη Βοστώνη εκμηδενίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα