Γκαλιάνι: Στόχος η πρώτη τριάδα

13:52 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν, μετά το 1-0 στην έδρα της Αταλάντα, παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη και μείωσε στους έξι βαθμούς την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τριάδα που είναι ο στόχος για φέτος όπως ξεκαθάρισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.
Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Αν υπολογίσουμε τις 14 τελευταίες αγωνιστικές, η Μίλαν έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα. Από την μία, αυτή η επίδοση μας ικανοποιεί, αφού δείχνει πως βελτιωνόμαστε συνεχώς, από την άλλη μας μένει το παράπονο για το κακό ξεκίνημα. Αν είχαμε

ξεκινήσει το πρωτάθλημα καλύτερα, τώρα θα βρισκόμασταν στην δεύτερη ή τρίτη θέση. Πάντως, οι ελπίδες μας για την κατάληψη μιας από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι περισσότερες από ό,τι ήταν πριν δυο μήνες. Για μένα ο πρώτος στόχος μας παραμένει η είσοδος στην πρώτη τριάδα. Στόχος μας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως όταν βρίσκεσαι πίσω στην βαθμολογία, είσαι αναγκασμένος να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι και να περιμένεις από τους προπορευόμενους να χάνουν βαθμούς. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, είμαι βέβαιος πως θα προλάβουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα