ΤΟΥΡΚΙΑ | "Πετάει" για Τουρκία και υπογράφει ο Μαρκοϊσβίλι! (video)

Η συμφωνία του Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι με την Γαλατασαράι ήταν δεδομένη, ωστόσο οι Τούρκοι τα βρήκαν σε όλα και με την Καντού, με τον διεθνή Γεωργιανό γκαρντ να "πετάει" ήδη για Κωνσταντινούπολη προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν!

Το deal ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η μετακίνηση του Μαρκοϊσβίλι στην Γαλατά είναι πλέον οριστική!

Η τούρκικη ομάδα, μετά την αναπάντεχη εξέλιξη με τον Ντέιβιντ Χόκινς, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία (σ.σ. κοκαϊνη), αναζητούσε

τον αντικαταστάτη του. Επόμενη επιλογή μετά τον Σκιλμπ -που αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα της- ήταν ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι. Η Γαλατά πριν από μερικές ημέρες έκανε κρούση στον παίκτη, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2014 και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Αυτό που έμενε ήταν η συγκατάθεση και της Καντού, με τους Τούρκους να κατορθώνουν να... κερδίσουν το "ναι" της ιταλικής ομάδας! Οι ιθύνοντες της Γαλατά "πάτησαν" στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του Μαρκοϊσβίλι με την Καντού έληγε το προσεχές καλοκαίρι. Ετσι, μπροστά στο φόβο να τον χάσουν δίχως να βάλουν στα ταμεία τους... ούτε ευρώ, πείστηκαν να τον παραχωρήσουν!

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το sportando.net, ο 26χρονος διεθνής Γεωργιανός γκαρντ ήδη "πετάει" για την Κωνσταντινούπολη και αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με την Γαλατασαράι!

Οι φίλοι της Καντού δεν ξέχασαν τον αγαπημένο τους "Μανού" και τον αποχαιρέτησαν μέσω βίντεο που δημιούργησαν για χάρη του:

Keywords
Τυχαία Θέματα