Αρης - Πανιώνιος 60-82

Σημαντικό "διπλό" πήρε ο Πανιώνιος στο Αλεξάνδρειο, επικρατώντας με 82-60 του Άρη, που ουσιαστικά δεν… βρέθηκε στο γήπεδο, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να δώσουν "μάχη" για να πάρουν τη νίκη στο… ντέρμπι της αγωνιστικής όμως, η παρουσία του Άρη έκανε τα πράγματα πιο εύκολα από ότι περίμεναν.

Ο Πανιώνιος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με νταμπλ σκορ 24-12, με τον Άρη να μοιάζει ανήμπορος να

αντισταθεί. Με επιμέρους σκορ 16-0 οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη διαφορά στους 28 πόντους (40-12) για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 49-21, με… αποδοκιμασίες από την εξέδρα να κάνουν την εμφάνισή τους, με τους φιλάθλους να είναι απογοητευμένοι από την εμφάνιση των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η διαφορά άγγιξε υψηλά επίπεδα στο πρώτο ημίχρονο και το έργο του Πανιωνίου έγινε πιο εύκολο στο δεύτερο, αφού είχε ήδη βάλει τις βάσεις. Όσο κι αν προσπάθησε, με κάποια ξεσπάσματα, ο Άρης στο τρίτο δεκάλεπτο να αναστρέψει την αρνητική του εικόνα δεν ήταν εφικτό.

Ο Πανιώνιος κράτησε τα ηνία στο σκορ και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα, αφού οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 15 πόντους, αλλά οι παίκτες του Σκουρτόπουλου (ο οποίος είχε ένα επεισόδιο με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς το οποίο προφανώς ήταν της "στιγμής" και της έντασης του αγώνα) δεν "εγκατέλειψαν" το παιχνίδι και πήραν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πηλοΐδη - Παναγιώτου - Ανδρικόπουλου.

Τα δεκάλεπτα: 12-24, 21-49, 42-64, 60-82.
ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Πάσαλιτς 12 (2), Χαντ, Πελεκάνος 11 (1), Τσιάρας 3, Ασημακόπουλος 5 (1), Καραποστόλου, Χαρίσης 2, Μποχωρίδης 6, Σαρικόπουλος 4, Μούρτος, Βεργίνης 8, Τσακαλέρης 9 (1).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 14, Πέιν 4, Μοτσενίγος, Αθηναίου, Μίλμπουρν 10 (2), Αθανασούλας 4, Μπατής 11 (2), Γιάνκοβιτς 8 (2), Παππάς 18 (1), Ντραγκίσεβιτς 4, Μπούκερ 9.

Keywords
Τυχαία Θέματα