Το γύρισε η Σάλκε

18:59 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 2-1
Γήπεδο: "Φέλτινς Αρίνα"

Η Σάλκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες πετυχαίνει την ανατροπή μέσα στην έδρα της και αν την Τρίτη πήρε τον βαθμό κόντρα στην Άρσεναλ σήμερα κατάφερε να κερδίσει την Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και να επιστρέψει στις επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 16ο λεπτό με τον Χαντ. Η Σάλκε προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο

μέρος όμως η ομάδα του Στέφενς μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή και τα κατάφερε αφού πρώτα ισοφάρισε με τον Νόιστεντερ στο 59ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντράξλερ που είχε περάσει ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 διατηρώντας την Σάλκε κοντά στην κορυφή.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησαν βασικοί για Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης αντίστοιχα
Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς (90' Μόριτζ), Νόιστεντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι (46' Ντράξλερ), Χούντελααρ (63' Μαρικά)
Βέρντερ Βρέμης: Μίλιτς, Γκέμπρε Σελασιέ, Παπασταθόπουλος, Μουλονγκότι, Σμιτς (90' Πρεντλ), Ντε Μπρινε, Χαντ, Αρναούτοβιτς, Γιουνούζοβιτς, Ελία (67' Φούλκρουγκ), Πέτερσεν

Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
Γήπεδο: "Αλιάντς Αρίνα"
Αυτή την φορά η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο κόντρα στην Λιλ μεσοβδόμαδα ήταν όμως ουσιαστική επικρατώντας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 και παρέμεινε πρώτη επτά βαθμούς μπροστά από την Σάλκε. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μαρτίνεθ έβγαλε ασίστ στο Ριμπερί που έκανε το 1-0 και στο 77ο λεπτό ο Σβάινσταϊγκερ ανατράπηκε στην περιοχή με τον Αλάμπα από το σημείο του πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Η Άιντραχτ ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά αυτό ήταν το τρίτο της παιχνίδι χωρίς νίκη.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (32' Φαν Μπούιτεν), Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Κρόος (71' Τίμοστσουκ), Ριμπερί, Πιζάρο (58' Μίλερ)
Άιντραχτ: Τραπ, Γιούνγκ, Άντερσον, Ντεμίντοφ, Οζίπκα, Σβέγκλερ (84' Λάνινγκ), Ρόουντ, Άιγκνερ (58' Όσεαν), Μέιερ, Ινούι, Ματμούρ.

Άουγκσμπουρκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-3
Γήπεδο: "SGL ARENA"
Επιστροφή στις νίκες για την πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ που επικράτησε εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 1-3. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη επιτυχία της ομάδας του Κλοπ μακριά από την έδρα της έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μάριο Λεβαντόφσκι που πέτυχε δυο γκολ. Η Ντόρτμουντ από την αρχή έδειξε τις προθέσεις της και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ρόις έκανε το 1-0 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα για να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Αυτό συνέβη στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι ο οποίος με την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε ουραγός στην Bundesliga μετά από 11 αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα