Με αύρα... Φιλ Τζάκσον οι Λέικερς

Με την αύρα από την… αποχώρηση του Μάικ Μπράουν να έχει γεμίσει όλο το Staples Center, οι Λος Άντζελες Λέικερς διέλυσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 104-77 κάνοντας επίδειξη δύναμης στο πρώτο τους παιχνίδι χωρίς τον μέχρι πρότινος προπονητή τους. Αήττητοι παραμένουν οι Νιού Γιόρκ Νικς (σ.σ.: η μοναδική ομάδα μέχρις στιγμής) καθώς κέρδισαν και τους Ντάλας Μάβερικς (104-94) παραμένοντας στην κορυφή της Ανατολής, ενώ, αν και παρατάχθηκαν χωρίς τον Ντουέιν Ουέιντ, οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Ατλάντα Χοκς. Νέα

εντός έδρας "σφαλιάρα" για τους Μπόστον Σέλτικς με 106-100 από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενώ, τέλος, νταμπλ νταμπλ (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έκανε ο Κώστας Κουφός στην άνετη επικράτηση των Ντένβερ Νάγκετς επί των Γιούτα Τζαζ με 104-84.

Τα αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Μιλγουόκι Μπακς 91-101
Ορλάντο Μάτζικ - Μπρούκλιν Νετς 68-107
Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς 100-106
Νιού Γιόρκ Νικς - Ντάλας Μάβερικς 104-94
Ατλάντα Χοκς - Μαϊάμι Χιτ 89-95
Μέμφις Γκρίζλις - Χιούστον Ρόκετς 93-85
Νιού Ορλίν Χόρνετς - Σάρλοτ Μπόμπκατς 107-99
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Ντιτρόιτ Πίστονς 105-94
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Ιντιάνα Πέισερς 96-94
Φοίνιξ Σανς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 107-105
Σακραμέντο Κινγκς - Σαν Αντόνιο Σπερς 86-97
Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ 104-84
Λος Άντζελες Λέικερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 104-77

"We want Phil"

Το πρώτο τεστ μετά την αποδέσμευση του Μάικ Μπράουν ήταν πέρα για πέρα θετικό για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι "Λιμνάνθρωποι" δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παίρνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα με 104-77. Η κατάσταση στο Staples Center δεν θύμιζε σε τίποτα την μεμψιμοιρία που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα και με τον Κόμπε Μπράιαντ να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι εντυπωσιακός (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ), οι Λέικερς πήραν τη νίκη.

Αυτό, πάντως, που έκανε εντύπωση στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ήταν η… προτροπή των φίλων των "Λιμνανθρώπων" για επιστροφή του Φιλ Τζάκσον στην ομάδα αφού ολόκληρο το γήπεδο φώναζε "We want Phil" κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

{video1}

Τέλος οι losers, ώρα για τίτλο!

Σε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνισή τους, οι Νιού Γιορκ Νικς κέρδισαν άνετα τους Ντάλας Μάβερικς με 104-94 παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του ΝΒΑ (4-0). Η ομάδα του Μάικ Γούντσον μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη "πάτησε το γκάζι" και με μπροστάρη τον εντυπωσιακό Καρμέλο Άντονι (31 πόντοι) πήρε την τέταρτη συνεχόμενή της νίκη. Άξιος συμπαραστάτης του "Μέλο" ήταν ο Τζέι Αρ Σμιθ, που σημείωσε 22 πόντους με 3/3 τρίποντα, ενώ από πλευράς Μάβερικς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ο Τζέι Μέιγιο με 23 πόντους.

{video2}

Koufos is in the town

Με τον Κώστα Κουφό να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στον "μαγικό κόσμο", οι Ντένβερ Νάγκετς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση των Γιούτα Τζαζ (104-

Keywords
Τυχαία Θέματα