Ανάλυση Σαββάτου (Α1)

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανοιχτό παιχνίδι και όλα πιθανά. Ο Άρης συνεχίζει πλέον χωρίς αμερικανούς λόγω της γνωστής απαγόρευσης από τα χρέη του, αλλά ενισχυμένος με τους Τσιάρα και Χαντ και τον Κόλεμαν, έχει φτιάξει ένα καλό ρόστερ και με την εμπειρία θέλει να μπει ακόμα και στα πλέι οφ. Με τον Αγγέλου στον πάγκο έχει 2/2 αν και στο Περιστέρι με τον Πανευλευσιανιακό πήγε να αυτοκτονήσει όταν το 35-46 στο 21', έγινε 63-56 αφού δέχθηκε ένα 28-10! Και με

τον Ηλυσιακό εντός από +15 είχε βρεθεί στο -4(!) καθώς έχει νεκρά διαστήματα ειδικά στην 3η περίοδο μιας και οι περισσότεροι παικτες του είναι έμπειροι αλλά γηρασμένοι. Πάντως έχει την φανέλα και φτιάνει κάπως η ψυχολογία. Και με την εμπειρία πήρε το διπλό με την Ελευσίνα και ανάσανε.

Ο Πανιώνιος έχει το καλύτερο ρόστερ με τους αιωνίους αλλά δεν αποδίδει ανάλογο μπάσκετ αφού δεν έχει διάρκεια και ας είναι αήττητος. Με τον Παππά σε σούπερ φόρμα γύρισε στο τέλος το ματς με τον Κολοσσό (,53-63, 61-70 στο 31', 82-74 στο 39' με ένα 21-4!) με την έδρα και εμπειρία. Είχε την Οστάνδη εκτός στο γιούροκαπ που έχασε 84-65 με κακή εμφάνιση. Ματς κλειδί και για τους δύο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και No Bet . Χαμηλό σκορ αλλά και το 143 οριακό.

ΚΑΟΔ - ΙΚΑΡΟΣ

Ο ΚΑΟΔ λογικά έχει προβάδισμα αλλά ο Ίκαρος έκανε το μπαμ με τον ΠΑΟ και άρα θέλει μεγάλη προσοχή και το ματς με 6π είναι οριακό εντελώς ή και προς διπλό. Ο ΚΑΟΔ είναι έμπειρη ομάδα πλέον με δυνατή έδρα και στόχο μια απλή παραμονή. Με τον Ολυμπιακό άφησε το παιχνίδι αλλά έχει πάρει αυτά που θέλει και έχει καλή ψυχολογία.

Ο Ίκαρος έκανε το μεγάλο μπαμ με τον Παναθηναϊκό αν και έχανε μάλιστα με 7-23 και 30-46 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ροκάνισε την διαφορά και νίκησε και σχετικά εύκολα με την άμυνα ζώνης. Ομάδα με καλό ρόστερ και νοικοκυρεμένη που όμως έιχε ξεκινήσει πολύ άσχημα με μεγάλο πρόβλημα στο σκορ. Πλέον αλλάζει η εικόνα αλλά δεν θέλει και να πάει στην έπαρση όπως επισήμανε και ο Πρίφτης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πονηρό ματς με τον ΚΑΟΔ να έχει λόγω έδρας προβάδισμα. Λογικά προς διπλό με τπ +6 στον Ίκαρο αλλά όχι πολύ δυνατό σημείο. Σε κάποιες επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα