Τόνι Κάλβο: «Έκλεισα σε ομάδα της Ελλάδας» [vid]

Τόνι Κάλβο: Ο 33χρονος Ισπανός εξτρέμ που αγωνίζεται στη Σαντμπόια, ομάδα Γ’ Ισπανίας, αποκάλυψε ότι έχει κλείσει σε ελληνικό σύλλογο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μιλώντας στη “Sportday” Κύπρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Το τελευταίο διάστημα αγωνιζόσουν σε ομάδες στην γ’ κατηγορία της Ισπανίας έτσι; Τι σκοπεύεις να κάνεις όταν με το καλό επιστρέψουμε στην καθημερινότητα; Θα συνεχίσεις στη χώρα σου;

«Ναι, αγωνίστηκα στην Βιγιαφράνκα αφού έφυγα από την Βέροια

και μετά στην Σαντμπόια για μερικούς μήνες. Είναι δύσκολο φέτος να παίξουμε πιστεύω και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με την κατάσταση που επικρατεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και έχω ήδη κλείσει για τη νέα σεζόν. Θα είμαι στην Ελλάδα».

-Έχεις συμφωνήσει δηλαδή με ομάδα στην Ελλάδα και αν ναι σε ποια;

«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να σου αναφέρω είναι ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα».

Ποιος είναι ο Τόνι Κάλβο

Ο Τόνι Κάλβο (Antonio “Toni” Calvo Arandes, 28 Μαρτίου 1987) είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1987 στη Βαρκελώνη. Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου όπως προκύπτει από τις εμφανίσεις του με την εθνική Ισπανίας κάτω των 20 ετών αλλά και με τη ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα. Τα πλεονεκτήματά του είναι η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα και ο αψογος χειρισμός της μπάλας και με τα δυο πόδια.

Διετέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα καθώς προέρχεται από τα φυτώρια της ομάδας. Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7 και πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε ευρωπαική διοργάνωση στις 29 Νοεμβρίου 2007, σκοράροντας με σουτ στο 43′ λεπτό της αναμέτρησης Μπόλτον Γουόντερερς-Άρης (1-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα