Γιάννης Φετφατζίδης: «Έσκασε» πρόταση εκατομμυρίων – Τι θα κάνει ο παίκτης [vid]

Γιάννης Φετφατζίδης: Προ μηνών η ομάδα του του Μανόλο Χιμένεθ, Αλ Ουάχντα είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καταθέτοντας πρόταση που έφτασε κοντά στα 2.000.000 ευρώ για τα δικαιώματα του 29χρονου εξτρέμ. Έπειτα από συζήτηση των «κίτρινων» με τον παίκτη αποφασίστηκε από κοινού να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση και να παραμείνει ο Έλληνας διεθνής στο ρόστερ, προκειμένου να συνεχίσει την σεζόν, η οποία για τον ίδιο σε επίπεδο απόδοσης είχε συνεχώς άνοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες,

στην παρούσα φάση εμφανίστηκε άλλη ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει καταθέσει στον Άρη πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη όλα είναι ανοιχτά. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του 29χρονου ποδοσφαιριστή, δεν πρόκειται να αποκλειστεί από τώρα καμία πρόταση, όπως αντιθέτως έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, τότε που ο “Φέτφα” δεν ήθελε να αφήσει ανολοκλήρωτο το φετινό του έργο στον Άρη, ενώ η προοπτική της επιστροφής στα Εμιράτα δεν τον άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο.

Μάλιστα, όλες οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις περισσότερες ομάδες. Επομένως, οι ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του από την Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστούν ξανά, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είναι να είναι «αχτύπητα» σε θέμα διεκδίκησης. Το δίλημμα για τον Φετφατζίδη είναι συγκεκριμένο και στο οποίο μόνο ο ίδιος θα δώσει την οριστική απάντηση. Έχει συμβόλαιο με τον Άρη για μία ακόμα σεζόν, όμως έφτασε μία πρόταση άκρως δελεαστική τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία να εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στον Άρη με ένα καλό συμβόλαιο, ακόμη κι αν χρειαστεί να επιστρέψει στα Εμιράτα όπου στο παρελθόν αγωνίστηκε τρία χρόνια και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα