Θεέ Χρυσοχοϊδη, κατέβα επί γης να συνεννοηθούμε

Μπορεί ο Θεός να τα ξέρει όλα, αλλά κι ο δούλος του κάτι καταλαβαίνει. Κι αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι τις πολιτικές σου ρίζες με το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο τις έχεις κόψει αλλά τις μισείς κι όλας. Επειδή το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου δεν ήταν ενοχικό και στεκόταν με άνεση δίπλα στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Μελίνα Μερκούρη ήταν δίπλα σε προφυλακισμένους «συνήθεις υπόπτους» μαζί με

άλλα μεγαλοστελέχη του κόμματός της. Ο αείμνηστος Αντώνης Καρράς -ζητά από κάποιον να στον θυμίσει- ήταν δίπλα ακόμα και σε καταδικασμένους φυλακισμένους, όπως ο Παλαιστίνιος Ρασίντ – Χαμντάν.

Μην ανησυχείς, εσένα δεν σε θέλουμε να σταθείς δίπλα σε κανέναν. Απαιτούμε απλά να κατεβείς από το ολύμπιο θρόνο σου και να κάνεις αυτό που οφείλεις. Ο αμανές της υπεροψίας πολύ κράτησε. Ή τέλος πάντων, βάστα τον για τη συνέχεια.

Ο Βασίλης Δημάκης είναι πολύ πιο πάνω από εσάς και τις φαντασιώσεις σας. Είναι μια τρανή απόδειξη ότι και μες στο κατακάθι της ανθρώπινης ζωής μπορεί να ανθίσουν τα καλύτερα λουλούδια. Κι αν αυτό σε ενοχλεί, δεν σημαίνει ότι έχεις δικαίωμα να κόψεις τη ζωή του. Μην μπερδεύουμε το μπόι μας με τη σκιά μας τέτοιες στιγμές, γιατί δεν είναι όλοι οι στιγμές ίδιες. Αυτό το παλικάρι με τα μούσκλα τα γεροδεμένα, με τις υποτροφίες στο πανεπιστήμιο και τον πρώην ανέντιμο βίο, δεν είναι για τα δόντια σας. Περιοριστείτε να χτυπάτε δικυκλιστές, να ξεγυμνώνετε συλληφθέντες στα Εξάρχεια, να ορμάτε στις ταράτσες των σπιτιών και να δέρνετε κόσμο μπαίνοντας βία στα σπίτια σας. Όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφαιρείτε ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και για τους θεούς υπάρχουν κανόνες.

Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε το πάνω χέρι, κάτω χέρι τίνος είν΄ το πάρα πάνω. Δεν είναι προσωπική αναμέτρηση. Κράτα την εξουσία σου, μην ανησυχείς κανείς δεν θα στην πάρει και μην ξεσυνερίζεσαι τη ζωή των δούλων σου. Όμορφα κι ωραία βάλε το νόμιμο τέλος σε αυτή την ιστορία όχι επειδή στο ζητά το πλήθος, αλλά επειδή στις τραγωδίες υπάρχει πάντα ο από μηχανής θεός. Κι μιας και ζεις με αυτή την εντύπωση ανταποκρίσου τουλάχιστον στο ρόλο. Καλό θα κάνει στην λαμπρή σου εικόνα, μην ανησυχείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα