Ακραίο σενάριο για Παναθηναϊκό και παίκτη του Ολυμπιακού [vid]

Το συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό εκπνέει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δίχως να έχει γίνει κάποια κίνηση από την «ερυθρόλευκη» μεριά για επέκταση του συμβολαίου. Με αφορμή την αδράνεια στο εν λόγω θέμα, οι Ισπανοί και οι Τούρκοι ανέπτυξαν σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ.

Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα από ισπανική ιστοσελίδα προσθέτει και τον Παναθηναϊκό

μετά την Εφές στους ενδιαφερόμενους για τον Βουλγαροκύπριο φόργουορντ. Ωστόσο, το δημοσίευμα δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βεζένκοφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και παρουσιάζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Εφές. Ο Βεζενκόφ (2,06, 24 ετών) έχει παίξει τις δύο τελευταίες σεζόν στον Πειραιά, με μέσο όρο 7,0 πόντους και 2,0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα».

Διάψευση για Εφές

Λίγο αργότερα μετά το επίμαχο δημοσίευμα, υπήρξε διάψευση από Τούρκο δημοσιογράφο, τονίζοντας πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχει στη λίστα της τον Σάσα Βεζένκοφ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχει θέμα Σάσα Βεζένκοφ-Αναντολού Εφές. Η ομάδα δεν έχει προσεγγίσει τον Βεζένκοφ, ούτε τον έχει στη λίστα της. Η φήμη αυτή ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από ΜΜΕ του εξωτερικού και αναπαράχθηκε τώρα στην Τουρκία. Έτσι έχει η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα