Διαψευδει ο βγενοπουλος ρεπορταζ κυπριακων μμε για την περιουσια του

17:46 18/6/2013 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ"
Η "επιχείρηση" να μεταφερθούν οι ευθύνες του κυπριακού ναυαγίου στη προηγούμενη διοίκηση της Λαϊκής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Κύπρο, με τον Τύπο αλλά και την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής να...
προχωρά σε καταγγελίες που φτάνουν στα όρια της γελοιότητας και της αυταπάτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Marfin
Investment Group, κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, οι νέες "κατηγορίες" που εκτοξεύουν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, αλλά ούτε μπορούν να κρύψουν τις σκοπιμότητες για την παραπλάνηση των Κυπρίων πολιτών.
Αναλυτικά:
"Έγκριτη Κυπριακή εφημερίδα έγραψε σήμερα ότι «τα περιουσιακά στοιχεία των Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα και Κυριάκου Μάγειρα υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 5 δισ. Ευρώ»!
Ο τέως βουλευτής Τσιρώνης είπε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών διάφορες γραφικότητες, μεταξύ των οποίων και ότι η Κυπριακή Οικονομία υπέστη ζημίες 4 δισ. Ευρώ λόγω του Βατοπεδίου!
Διερωτώμαι αν η σκοπιμότητα της παραπλάνησης των Κυπρίων πολιτών μπορεί πλέον να κρύψει το μέγεθος αυτών των απίστευτων γελοιοτήτων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα", αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, απαντώντας στις κατηγορίες που συντονισμένα εξαπολύουν προς την διοίκηση της Λαϊκής.
Keywords
Τυχαία Θέματα