Βόμβα Πάιατ: Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς

Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε ο αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ σχετικά με τις έρευνες του FBI για τη Novartis.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι «η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά

Έλληνες πολιτικούς».

Παράλληλα, στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, όπως και η αυξημένη τουρκική προκλητικότητα και επισημάνθηκε ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι προφανές ότι η συνάντηση Μητσοτάκη – Πάιατ και η δήλωση που ακολούθησε για τη Novartis είναι καθαρά σημειολογική και επί της ουσίας αδειάζει τον Τσίπρα και την παρέα του που θέλουν να συνδέσουν το δικαστικό πραξικόπημα που έστησαν με τις έρευνες του FBI.

Πλέον ο Αλέξης, που έφτασε στο σημείο να διαψεύδει τον αμερικανό πρέσβη ο οποίος έκανε μέχρι και retweet την δήλωσή του από σχετικές αναρτήσεις, μένει... μόνος με τους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες και να δούμε πως θα ξεμπλέξει με την οργή των... σαμαροβενιζέλων.

[photo_0]

Νόμιζε ο λαοπλάνος ότι θα αναμείξει την Αμερική στις βρώμικες μεθοδεύσεις του και δεν θα λάβει τις ανάλογες απαντήσεις, λες και πρόκειται για μπανανία.

Οι εξελίξεις προμηνύουν την κατάρρευση της σκευωρίας των ολετήρων, κάτι που δεν αποκλείει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ειδικά εάν συνδυαστούν τα παραπάνω με την «καθαρή έξοδο» που λερώθηκε, με τους Τούρκους που είναι έτοιμοι να «μπουκάρουν» στο Αιγαίο, με το ξεπούλημα της Μακεδονίας που τους έχει εξευτελίσει και με τα κρούσματα διαφθοράς και ανηθικότητας που συνεχώς αυξάνονται, δεν απομένει άλλη λύση στους ολετήρες από το να... αποδράσουν ηρωικά.

Ίσως να είχαν από την αρχή αυτό τον σχεδιασμό. Πανικοβλήθηκαν δηλαδή από τα συλλαλητήρια κι έβγαλαν την σκευωρία από το συρτάρι ώστε να προσφύγουν στις κάλπες με το υποτιθέμενο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα για να διασωθούν.

Και αυτή η προβοκάτσια όμως τους γύρισε μπούμερανγκ.

Το μόνο που τους μένει είναι να βγάλουν ακόμη κάνα δυο ψεύτικα σκάνδαλα μπας και γλιτώσουν τον εκλογικό διασυρμό.

Κοίτα να δεις που η ώρα της λογοδοσίας θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Α ρε Σαμαρά πάλι δικαιώθηκες...

ΥΓ. Μέλη της τρίτης συνιστώσας που... ομνύουν ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν και να συνταχθούν με τον Κυριάκο. Έκτος εάν έχουν καλύτερη πληροφόρηση από τον αμερικανό πρέσβη...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα