Τσίπρας: Μέρκελ ... go back !!!

09:51 3/5/2014 - Πηγή: Antinews

Αποδέχθηκε τελικά πλήρως το κόμπλεξ του με την αδυναμία του να συνεννοηθεί στα αγγλικά ο Αλέξης Τσίπρας. Σε μια ακόμη αδιάφορη ομιλία του στη Μυτιλήνη που είχε μόνο συνθήματα και καμιά πρόταση εξόδου από τη χώρα ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων: «Και από κάθε δρόμο και πλατεία, από κάθε πόλη και χωριό, από κάθε κάλπη

της επερχόμενης εκλογικής μάχης, είναι ανάγκη να προβάλλει η μεγάλη, ανυποχώρητη, αδιαπραγμάτευτη απόφασή μας: Go back!

Δεν χρειάζεται να ξέρουμε αγγλικά για να ξέρουμε τι σήμαινε αυτό κάποτε και τι σημαίνει τώρα. Γιατί τα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γερμανικά, του αγώνα εμείς τα ξέρουμε καλά. Όσο καλά ξέρουν οι άλλοι, ξέρετε ποιοι, τα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά της υποταγής.

Go back, λοιπόν, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο. Δεν θα ανεχτούμε να μετατρέψετε τη χώρα μας σε Μπανανία κι εμάς τους ίδιους σε φτηνή, ανασφάλιστη, αναλώσιμη και φιμωμένη μάζα.

Go back μαζί με την τρόικα σας, τους τοκογλύφους σας, τη σκληρότητά σας, την αλαζονεία σας, την περιφρόνηση προς τον ελληνικό λαό, που τόσα χρόνια έχει γίνει αντικείμενο της χλεύης και της εκμετάλλευσής σας…»

Ξέρει τα αγγλικά του αγώνα ο Τσίπρας. Που τα έμαθε άραγε; Στους αγώνες που έχει δώσει στα πεδία των μαχών ή στους δρόμους; Εδώ δεν έμαθε τα αγγλικά της πιάτσας, θα μάθει τα αγγλικά του αγώνα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα