Απάντηση του antinews.gr στο bankingnews.gr

09:21 3/5/2014 - Πηγή: Antinews

Στην ανάρτηση "Τα υπόγεια μαγειρεία ξέχασαν το μάθημα του 2009" αναφερθήκαμε εμμέσως χωρίς να το κατονομάσουμε στο site bankingnews.gr για το λόγο ότι ταυτιζόμενο με την αρθρογραφία του ΒΗΜΑτος έγραψε ότι "Καραμανλής και Μπακογιάννη θα αποδομήσουν τον Σαμαρά μετά τις ευρωεκλογές" επειδή "...ο Σαμαράς ο αρχηγός της ΝΔ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πλέον παραδοσιακών Δεξιών και παλαιών στελεχών

της ΝΔ..." και άλλα τέτοια.

Το εν λόγω site έκρινε σκόπιμο να μας απαντήσει γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής (προσέξτε τον υπότιτλο για τον Καραμανλή):

"Απάντηση του bankingnews.gr…στο σχόλιο του antinews ότι είμαστε….οπαδοί της δραχμής

Ο Καραμανλής είναι ο πλέον αγαπητός ηγέτης της Δεξιάς παράταξης

Διαβάσαμε με ιδιαίτερη θλίψη, το κεκαλυμένο μήνυμα του σχολιογραφικού πολιτικού site antinews, υποστηρικτή της ΝΔ του Α. Σαμαρά και υβριστή της Μπακογιάννη, Μητσοτάκη, Κακλαμάνη, Χρυσής Αυγής, Πολύδωρα και πολλών άλλων πολιτικών που προέρχονται από την Δεξιά…. Σε καμία περίπτωση, δεν θα απαντούσαμε αν δε θεωρούσαμε τουλάχιστον προσβλητικό το σχόλιο ότι είμαστε οικονομικό site της δραχμής. ..."

Καλά για την δραχμή ζητάμε συγνώμη και θα βάλουμε τον αρμόδιο συντάκτη μια βδομάδα στην γωνία στο ένα πόδι. Ούτε μας ενδιαφέρει άλλωστε επειδή μια φορά στην ζωή μας διαβάσαμε το εν λόγω site και είναι ελεύθερο να γράφει ό,τι θέλει.

Η απάντησή όμως του εν λόγω site είναι λίαν αποκαλυπτική και για τους στόχους του. Γράφει μεταξύ άλλων:

"Το antinews είναι υβριστής της Μπακογιάννη, Μητσοτάκη, Κακλαμάνη, Χρυσής Αυγής, Πολύδωρα" (ΣΣ αυτό τι είναι μομφή ή τίτλος τιμής;)

Και παρακάτω

"Ας αναγνωρίσουν οι φίλοι του Α. Σαμαρά στο antinews ότι ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που μίλησε το 1990 για υπερβολικό χρέος και ιδιωτικοποιήσεις….Το θυμάστε αυτό πριν 24 χρόνια….Να θυμίσουμε ότι την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Α. Σαμαράς την έριξε…. Όταν η δεξιά παράταξη…έχει φθάσει στο σημείο να αυτομαστιγώνεται ακολουθώντας πρακτικές «αυτουπονομευτικές»….είναι εύλογο να συνειδητοποιήσει κανείς γιατί η ΝΔ έχει μετατραπεί από ένα μεγάλο αστικό κόμμα σε ένα μικρομεσαίο κόμμα (ΣΣ η Ντόρα δεν το είπε αυτό προχθες;)
Προσφάτως είχαμε αναφέρει ότι τόσο από το καραμανλικό όσο και το μητσοτακικό περιβάλλον, έχουν διατυπωθεί σχόλια δυσαρέσκειας για την στάση του Α. Σαμαρά (ΣΣ πως τα έμαθαν;)
Γιατί μεγάλο μέρος των παραδοσιακών δεξιών που δεν είναι νεοναζιστές ή εγκληματίες δεν συμπαθούν πλέον την ΝΔ;..."

Κατόπιν τούτων σημειώσαμε μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Ανακαλύψαμε τελικά από ποιά, ίσως και ποιές, πολιτικές οικογένειες προέρχεται η υπονόμευση του Σαμαρά που γράφουμε την ανάρτηση "Τα υπόγεια μαγειρεία ξέχασαν το μάθημα του 2009"

Όσο για το συγκεκριμένο site ομολογούμε ότι διαβάσαμε σ΄αυτό μια από τις καλύτερες αγιογραφίες του Μητσοτάκη

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα