Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Δεν είναι αργά για να πάρετε πίσω μια φράση που δεν έπρεπε να πείτε ή για να αναστρέψετε μία κίνηση που δεν έπρεπε να κάνετε. Παραμερίστε τον εγωισμό σας, Κριοί, και σκεφτείτε το απώτερο ερωτικό σας συμφέρον. Κάτι καινούργιο γεννιέται στα επαγγελματικά, που καλά θα κάνετε να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του.

Διαβάστε τα ζώδια και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Το επαγγελματικό άγχος απειλεί να επισκιάσει το ταλέντο και τις δυνατότητές σας. Σταματήστε να ασχολείστε

με τυπικά ζητήματα και εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, αλλά η εξέλιξη των ερωτικών σας θα εξαρτηθεί από την υποχωρητικότητά σας. Μερικές θυσίες είναι απαραίτητες σ’ αυτή τη φάση.

Δίδυμος Ένα ιδεολογικό ζήτημα θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά και θα σας φέρει σε ρήξη με ορισμένα σημαντικά άτομα του κύκλου σας. Μην κάνετε εκπτώσεις στα πιστεύω σας, αλλά αλλάξτε τον τρόπο που τα εκφράζετε. Οι Καρκίνοι σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, και όχι άδικα. Δώστε τους την ευκαιρία να σας αποδείξουν τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους.

Καρκίνος Προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις, γιατί ενδεχομένως να μην είναι όσο τυχαίες νομίζετε. Κανείς δεν είναι αθώος σ’ αυτή τη φάση – όσοι σας προσεγγίζουν έχουν σίγουρα κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Μην αναμιγνύετε τη διασκέδαση με τη δουλειά. Ένας Σκορπιός σας βοηθάει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενους τομείς.

Λέων Μην επαναπαύεστε σε μία πρώτη νίκη, γιατί τα ερωτικά σας είναι ένας διαρκής αγώνας που πρέπει να σας βρίσκει πάντα προετοιμασμένους. Δείξτε το ενδιαφέρον σας με πιο έντονο τρόπο σε εκείνον/η που πρέπει. Άνοδο στα οικονομικά σας φέρνει ο Κρόνος, μετά από μία περίοδο σκληρών δοκιμασιών. Βοηθήστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά οποιονδήποτε άλλο.

Παρθένος Η πλανητική συγκυρία επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερωτικό τρίγωνο που είχατε ορκιστεί να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν. Τελειώνετε με τις συναισθηματικές εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ένα τυχαίο περιστατικό σας παροτρύνει να ποντάρετε περισσότερο στις οικογενειακές σας σχέσεις, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται. Έχετε πολλά να δώσετε και να πάρετε.

Ζυγός Ένα πρόσωπο προσπαθεί διακαώς να μπει στη ζωή σας, αλλά για κάποιον λόγο επιμένετε να το αφήνετε στην απ’ έξω. Μήπως παραείστε αυστηροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους; Οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας δεν θα μπορούσαν να σας αφήσουν ανεπηρέαστους. Φερθείτε διπλωματικά και αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας.

Σκορπιός Η σχέση σας με ένα πρόσωπο του ευρύτερου κύκλου σας αναβαθμίζεται και αποκτά χαρακτηριστικά που δεν είχατε προβλέψει. Μη φοβάστε τις αναπάντεχες εξελίξεις, Σκορπιοί, γιατί σ’ αυτή τη φάση μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν. Ο Δίας βελτιώνει τις επιδόσεις σας σε τεχνικά θέματα. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε χειρωνακτικές εργασίες.

Τοξότης Ο κλήρος τώρα πέφτει σε σας να βοηθήσετε έναν φίλο που σας έχει πραγματικά ανάγκη. Ακόμα κι αν η τελευταία συγκρούεται με το συμφέρον σας, κάντε την καρδιά σας πέτρα και φανείτε ανώτεροι. Ηρεμία επικρατεί στα ερωτικά σας. Εκτιμήστε και αξιοποιήστε την, χωρίς να βρίσκετε αφορμές για να την διαταράξετε.

Αιγόκερως Ο Ερμής σας προκαλεί σύγχυση, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ερωτικά σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο που βλέπετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν είναι καλή στιγμή για να του δώσετε ελπίδες. Στάσιμα τα επαγγελματικά σας. Μη διστάσετε να τους δώσετε μία δυνατή ώθηση, κι ας μη σας βγάλει εκεί που θέλετε.

Υδροχόος Οι σχέσεις σας με τον/ τη σύντροφο είναι ιδιαίτερα τεταμένες, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μέχρι το μεταξύ σας κλίμα να βελτιωθεί. Προσοχή στις παρεμβάσεις τρίτων, καλοπροαίρετων και μη. Ευχάριστες αλλαγές σας περιμένουν στο τοπίο των φιλικών και πλατωνικών σας σχέσεων. Αποβάλετε την καχυποψία σας και ηρεμήστε λιγάκι.

Ιχθύς Κρατήστε σε απόσταση όσους παίρνουν εύκολα αέρα και δώστε βάρος στις σχέσεις εκείνες που δοκιμάστηκαν στον χρόνο και τελικά άντεξαν. Αυτές τις μέρες διακυβεύονται κάποιες επαφές που θεωρούσατε δεδομένες και ίσως είχατε υποτιμήσει. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα εξαργυρωθεί σήμερα ή αύριο.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα