Το παρασκήνιο της παρουσίας Παπούλια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

18:44 6/2/2014 - Πηγή: Antinews

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να προέρχεται από τον αθλητισμό (με μακρά θητεία στο βόλεϊ και το στίβο) σπάνια όμως εμφανίζεται σε στάδια και αγώνες ακόμη και εντός Λεκανοπεδίου.

Η είδηση της μετάβασής του στο Σότσι προκειμένου να παρακολουθήσει τηνΤελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων, όπου σημειωτέον η συμμετοχή της Ελλάδας

είναι περισσότερο συμβολική, μόνο έκπληξη προκάλεσε.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στονΑντώνηΣαμαρά. Ο πρωθυπουργός έχοντας δεκάδες υποχρεώσεις στην ατζέντατ ου δεν μπορούσε ο ίδιος να μεταβεί στην πόλη της Βαλτικής σε ένα τόσο σημαντικό ταξίδι. Παράλληλα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει την ευελιξία να μην δεσμεύεται στις όποιες συναντήσεις κάνει με ισχυρούς παράγοντες αντίθετα με τον πρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον πρώτο πολίτη της χώρας έχουν επενδυτικό χαρακτήρα. Από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν , ως τον ομόλογό του της Λαϊκής δημοκρατίας της Κίνας ΣιΤσινπίνγκ και κυρίως τον εμίρη του κράτους του Κατάρ, σείχη Ταμίμ μπιν Χαμάνταλ Θανί.

Κατά τα άλλα ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου θα μεταβεί σήμερα Πέμπτη , λίγο μετά την άφιξη του στην ρωσική πόλη, στο Ολυμπιακό χωριό προκειμένου να παραστεί στην τελετή υποδοχής της ελληνικής αποστολής.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα