Έχαψαν αμάσητο ψευδές δημοσίευμα για τον ΟΠΑΠ

18:44 6/2/2014 - Πηγή: Antinews

Σάλος προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν γνωστά και «έγκυρα» sites σήκωσαν μια είδηση που έκανε αίσθηση. «Εισαγγελέας αναλαμβάνει την υπόθεση της πώλησης του ΟΠΑΠ. Επίκεινται συλλήψεις;» έγραφαν οι «έγκυροι» δημοσιογράφοι προκαλώντας πανικό στην αγορά καθώς όλοι αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτή η «βόμβα». Όλοι στην πιάτσα ήξεραν ότι η υπόθεση της πώλησης του ΟΠΑΠ είχε κλείσει εδώ και

καιρό από δικαστικής άποψης και δεν υπήρχε καμιά άλλη εξέλιξη. Όλα νόμιμα και κανονικά αποφάνθηκαν οι δικαστικοί λειτουργοί και δεν είχε αλλάξει κάτι.

Οι «έγκυροι» όμως δημοσιογράφοι το μόνο που έκαναν ήταν να χάψουν αμάσητο ένα δημοσίευμα του άλλου «έγκριτου» μέσου, των Financial Times. Κάποια δημοσιογράφος – ανταποκρίτρια στην Αθήνα ονόματι Kerin Hope, έγραψε πως ο επίκουρος εισαγγελέας διαφθοράς Γιάννης Σέβης έχει βάλει στο μικροσκόπιο την πώληση του 33% του Οργανισμού στην Εmma Delta. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα φυσικά αφού όπως τελικά διαπιστώθηκε η έρευνα που είχε κάνει ο κ. Σέβης έκλεισε και τίποτε δεν βρίσκεται στο μικροσκόπιο κανενός.

Όμως, η Κέριν ... Ελπίδα (Hope) έδωσε ελπίδα σε κάτι άσχετους της δημοσιογραφίας να τραβήξουν ακόμη περισσότερο το σκοινί και να μιλήσουν μέχρι και για επικείμενες συλλήψεις. Οι FT έγιναν ξεφτίλα διεθνώς και θα πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση που να λένε πόσο ρόμπες είναι, αλλά οι εγχώριοι παπαγάλοι που τρώνε κανναβούρι τι θα πρέπει να κάνουν; Και ο ΟΠΑΠ τι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που επιχειρούν να την απαξιώσουν;

Ίσως η λύση είναι μία. Να πάρει φόρα ο Μελισσανίδης και οι συνέταιροί του, να ανοίξουν τα «μαύρα» βιβλία του ΟΠΑΠ και να μάθουμε όλοι ποιοι ήταν οι νταβατζήδες, εκδότες και δημοσιογράφοι που «λαδώνονταν» κανονικά επί χρόνια από τον Οργανισμό. Κάποιοι που έκανα περιουσίες με τα λεφτά του ΟΠΑΠ και τώρα φτύνουν εκεί που έγλειφαν διότι δεν τους κάνει τα χατίρια ο νέος ιδιοκτήτης.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, εντός κι εκτός Ελλάδας, που προσπαθούν να στήσουν τις νέες «παράγκες» και τους εκβιασμούς και να αρπάζουν ευρώ από τον ΟΠΑΠ. Έχουν γνώση οι φύλακες. Άμα βγουν τα στοιχεία για τις «χορηγίες» ετών θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα