«Ανάρμοστη σχέση» Μπιλ Κλίντον- Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ;

18:44 6/2/2014 - Πηγή: Antinews

Φωτιά έχει πάρει το Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, μετά την φήμη που κυκλοφόρησε περί σχέσεως του Μπιλ Κλίντον με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Αφορμή, ένα βίντεο που διέρρευσε από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ, στο οποίο φαίνεται ο ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Χάρλεϊ, Τομ Σάιζμορ, να εξομολογείται σε δύο άγνωστους άνδρες πώς ο Μπιλ Κλίντον του «απέσπασε» τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Λιζ Χάρλεϊ, πώς τελικά τους έφερε σε επαφή και πώς αναπτύχθηκε το ειδύλλιο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος παρεμπιπτόντως πρόσφατα εισήχθη

σε κλινική απεξάρτησης, ισχυρίζεται στη συνομιλία του με τους δύο άνδρες, ότι επί θητείας Μπιλ Κλίντον είχε παρακολουθήσει την προβολή μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε, στον Λευκό Οίκο. Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή, ο τότε Αμερικανός πρόεδρος τον πλησίασε και του ζήτησε πιεστικά το τηλέφωνο της Χάρλεϊ, λέει. Σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο έχει στη διάθεσή του και το σχετικό βίντεο, ο ηθοποιός υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο Μπιλ Κλίντον χρησιμοποιούσε τη θέση του για να τον πείσει να του δώσει το τηλέφωνο και αργότερα τον πίεσε να πείσει την Λιζ Χάρλεϊ να μπει σε ένα αεροπλάνο, το οποίο θα την μετέφερε αμέσως από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον. Ο Σάιζμορ υποστηρίζει ότι υπέκυψε και ο Κλίντον, χωρίς να χάνει λεπτό, της τηλεφώνησε.

Όταν μάλιστα ρωτούν τον Σάιζμορ αν πιστεύει ότι ο Κλίντον και η Χάρλεϊ έκαναν σεξ, απαντά: «Εσύ τι λες; Ήταν εκεί για τέσσερις ημέρες». Ο Κλίντον φέρεται να είπε ότι η σχέση του με την Χίλαρι είναι πλατωνική. Η Χάρλεϊ πάντως έχει δηλώσει ότι θαυμάζει τους ισχυρούς άνδρες σαν τον Μπιλ Κλίντον τον οποίο και ανέφερε σαν παράδειγμα επιτυχημένου ηθοποιού. «Οι ισχυροί άνδρες μπορούν να είναι σέξι. Λατρεύω τον Κλίντον. Είναι πονηρός αλλά όμορφος και έχει αισθησιακή φωνή», είχε δηλώσει. Όσο για τον πρώην πρόεδρο, ως γνωστόν έχει παρελθόν με τις «ανάρμοστες σχέσεις».

mirror.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα