Συριζαίος... Ιζνογκούντ στην ΤτΕ ο κ. Μουρμούρας;

22:40 7/4/2015 - Πηγή: Antinews

Επανερχόμαστε στον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και ευεργετηθέντα από τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος τον έβγαλε από την αφάνεια, Γιάννη Μουρμούρα.

Μετά τα διαπιστευτήρια που έδωσε στην Επιτροπή της Ζωής, ο κ. Μουρμούρας πετάχτηκε και μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο για να βγάλει μερικές... σέλφις με τον Προκόπη Παυλόπουλο καθώς φαίνεται ότι θέλει να δει... προκοπή κάνοντας δημόσιες σχέσεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι

εντός της Τράπεζας της Ελλάδος οι δύο υποδιοικητές, κ. Μουρμούρας και Μητράκος, επιχειρούν να στήσουν Συριζαίικο μετερίζι. Ή για να το πούμε πιο καλά θέλουν να προσφέρουν τις «καλές» τους υπηρεσίες στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου «ελέγχοντας» τον Γιάννη Στουρνάρα.

Χτίζουν έτσι «καριέρες» και παράλληλα βάζουν παρακαταθήκη για το μέλλον, γιατί ποιος ξέρει τι θα γίνει και ποιος ξέρει ποιες είναι οι φιλοδοξίες τους.

Και καλά η περίπτωση του κ. Μητράκου είναι γνωστή καθώς ουσιαστικά «διορίστηκε» τοποτηρητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα. Ο ίδιος μάλιστα ήταν και υποψήφιος στις εσωτερικές εκλογές των υπαλλήλων της ΤτΕ εκπροσωπώντας το Συριζαίικο μπλοκ. Αυτός, έχει γραμμάτια να εξοφλήσει.

Ο κ. Μουρμούρας, όμως, προς τι τα κάνει όλα αυτά; Γιατί προσεγγίζει το «σύστημα ΣΥΡΙΖΑ» και τι επιδιώκει ένας πρώην στενός συνεργάτης του Σαμαρά; Τι παιχνίδια παίζει και γιατί θέλει να γίνει Συριζαίος... Ιζνογκούντστην ΤτΕ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
μουρμουρας μητρακος
Τυχαία Θέματα