Σε επίπεδα Βουλγαρίας το πρωτάθλημα του χρόνου

Μεταγραφές από το μεσαίο ράφι και κάτω θα κάνουν οι ομάδες της Super League για τη νέα αγωνιστική σεζόν κι αυτό έχει κλειδώσει πλέον.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο που αποτελούσε μια μικρή «παραφωνία» μέχρι τώρα στην κρίση της κοινωνίας εναρμονίζεται πλήρως με το γενικό κανόνα αφού λεφτά πλέον…δεν υπάρχουν.

Ακόμη κι ο Ολυμπιακός που ο σχεδιασμός του είναι

να αγωνιστεί στο Champions League κατεβάζει το μπάτζετ , ψωνίζει από την εγχώρια αγορά και προχωράει σε μειώσεις συμβολαίων προκειμένου να αντιμετωπίσει την αναβροχιά που έρχεται την επόμενη σεζόν με λιγότερα χρήματα από την τηλεόραση, λιγότερα έσοδα από εισιτήρια και χορηγούς.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κινηθεί σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα μπορέσει να πάρει τα πάνω του.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ελάχιστοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές θα επιλέγουν πλέον την Ελλάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα των ομάδων μας εντός και εκτός συνόρων.

Η εσωστρέφεια θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αν η Εθνική ομάδα δεν καταφέρει να περάσει στα τελικά του Euro , κάτι πολύ πιθανό όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα