Πόση γελοιότητα μπορεί να κρύβεται άραγε πίσω από τον... Κλουζώ της (παρα) δημοσιογραφίας;

Πόση γελοιότητα μπορεί να κρύβεται άραγε πίσω από τον... Κλουζώ της (παρα) δημοσιογραφίας;

Πώς αποκαλύπτονται οι Γκεμπελίσκοι της παραπολιτικής που δεν μπορούν να βρουν τίποτε άλλο και συκοφαντούν για απίθανα πράγματα το Antinews.

Τους πονάει που μπορεί ανεξάρτητο, χωρίς λιμανίσιες ψευτομαγκιές να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Τι ανακάλυψε λέτε ο μέγιστος ρεπόρτερ της πεντάρας; Για τον Κουρτάκη αναφερόμαστε ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Καμμένο,

αυτό το μπουμπούκι των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έβριζε τον Τσίπρα αλλά αυτός τον έκανε υπουργό. Βρήκε λοιπόν ένα βίντεο όπου ο Καμμένος λέει ότι αρθρογραφεί στο Antinews και κάνει οικονομικές αναλύσεις. Και γράφει ο μικρός το δέμας, γίγαντας στη δημοσιογραφία: «Ο αμφιλεγόμενος πολιτικός, όπως φαίνεται έχει πει πολλά στο παρελθόν και έχει αποκαλύψει ο ίδιος ότι συνεργαζόταν με το ακροδεξιό blog του Αντώνη Σαμαρά. Πρόκειται για το blog που δεν διστάζει να εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε εναντιωθεί στον Αντώνη Σαμαρά ενώ την ίδια μέρα που η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τις υπόγειες επιθέσεις προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη».

Δεν μπήκε βεβαίως καν στον κόπο να δει που είναι αρθρογράφος. Γιατί αν κάποιος που μπαίνει και σχολιάζει άρθρα του Antinews μπορεί να χαρακτηρίζεται αρθρογράφος τότε οι χιλιάδες σχολιαστές στο site θα έπρεπε να παίρνουν και... μισθό. Ούτε τα... λεφτά του Κουρτάκη δεν θα έφταναν για να πληρώνουμε τον σχολιαστή Καμμένο και τους υπόλοιπους που γράφουν ελεύθερα την άποψή τους.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα Παραπολιτικά. Αυτοί στήνουν κάθε μέρα στο site και κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα τους ρεπορτάζ για να παίζουν τα ύπουλα παιχνίδια τους. Σπιλώνουν συνειδήσεις και χτυπάνε πρόσωπα χωρίς στοιχεία και μετά βάζουν μια μικρούλα διόρθωση σε μια γωνιά και καθάρισαν. Κι αυτό το λένε δημοσιογραφία. Τρομάρα τους...

Το έχουμε ξαναπεί. Η λεβεντογέννα Κρήτη ή παλικάρια θα βγάζει ή σκοτεινά ανθρωπάκια. Αλλά μην αγγίζετε το Antinews γιατί θα το βρομίσετε. Ούτε blog του Σαμαρά είναι, ούτε ακροδεξιό είναι. Κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη και μετά να μιλάτε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα