Πιο... δημοκράτης πεθαίνεις!

(Ανανεωμένο) Η σύλληψη του Καλφαγιάννη, οι δηλώσεις συμπαράστασης από τον Φωτόπουλο και άλλων συνδικαλιστών μαζί με τη Ραχήλ Μακρή, τον Π. Λαφαζάνη και φυσικά τη Ζωή δείχνουν ότι η Ελλάδα δεν έχει καμιά τύχη να επιβιώσει.

Όσο κι αν λένε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει είναι θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό. Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα να κρατούν διοικητικές

θέσεις ή καρέκλες εξουσίας τόσο μειώνεται η ελπίδα. Μην ξεχνάμε: Πριν από ένα μήνα ο Λαφαζάνης ήταν υπουργός του πιο κρίσιμου υπουργείου για την ενέργεια. Και τώρα σπεύδει να στηρίξει έναν από εκείνους τους συνδικαλιστές που προσβάλλουν ακόμη και με την παρουσία τους. Βεβαίως, ο Τσίπρας αφού χρησιμοποίησε τον Καλφαγιάννη για να προκαλέσει θέμα με την ΕΡΤ στην προηγούμενη κυβέρνηση, τώρα τον πέταξε σαν την τρίχα στο ζυμάρι. Τον ξεζούμισε και μετά τον έριξε στα σκουπίδια σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Ας πρόσεχε ο ξύπνιος συνδικαλιστής που πίστεψε ότι η πρώτη φορά αριστερά θα τους κάνει συγκυβερνήτες. Όμως εδώ έχουμε κι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να θίξουμε. Γιατί συνελήφθη ο Καλφαγιάννης; Γιατί έκανε παραγωγή προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ουσιαστικά δηλαδή η ΕΡΤOpen έκανε εκπομπή παρανόμως χρησιμοποιώντας τη συχνότητα της Ραδιοτηλεόρασης. Πέρα για πέρα παράνομο και ορθώς παρενέβησαν οι αρχές, αν και σχετικά καθυστερημένα.

Όμως, επί δύο χρόνια δεν λειτουργούσε η ΕΡΤOpen και μάλιστα έχοντας ενοικιάσει γραφεία απέναντι από το Ραδιομέγαρο; Δεν έκανε εκπομπές αντίστασης όταν ήταν κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ; Ο Σαμαράς λοιπόν που τον κατηγορούν ως ακραίο δεν πήγε να τους κόψει το ρεύμα. Δεν πήγε να τους κλείσει το παράνομο κανάλι αλλά ούτε και να τους συλλάβει. Λάθος του αλλά δεν το έκανε. Όλα αυτά τα έκανε ο δημοκράτης, αριστερός Τσίπρας.

Αλλά να έχουμε και καλό ερώτημα: Από το κανάλι του... Καλφαγιάννη δεν παρήλασαν όλοι οι υπουργοί του Τσίπρα; Εκεί δεν ξημεροβραδιάζονταν η Ζωή, η Ραχήλ και μια σειρά από ψευτοεπαναστάτες και ψευτοκουλτουριάρηδες που έκλαιγαν για το «μαύρο» της ΕΡΤ; Στο παράνομο κανάλι δεν έκαναν καριέρα κι έγιναν και βουλευτές δημοσιογράφοι όπως η Αγλαϊα Κυρίτση που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και πήγε με τον Λαφαζάνη;

Έλεος, λοιπόν, με την υποκρισία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα