Νέο ύποπτο ματς αναστατώνει Βόλο και Ξάνθη

14:26 4/6/2014 - Πηγή: Antinews

Ύποπτο για χειραγώγηση ματς της Football League βάζει φρένο στο μπαράζ ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και SKODA Ξάνθη που θα αναδείξει την ομάδα η οποία θα αγωνίζεται του χρόνου στην Super League.

Νέες

δυσάρεστες εκπλήξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν πέσει η αυλαία της φετινή αγωνιστικής σεζόν σε όλες τις κατηγορίες. Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τη Νίκη Βόλου κρίθηκε ύποπτο προς χειραγώγηση και «έμπλεξε» την επικύρωση της βαθμολογίας της κατηγορίας.

Αυτό συνεπάγεται ότι είναι πλέον στον αέρα το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και την άλλη ομάδα του Βόλου που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιουνίου αλλά πιθανότατα παίρνει επ’ αόριστο αναβολή.

Την Πέμπτη οι ομάδες και εκπρόσωποι της Football League θα πάνε στον Αθλητικό Δικαστή, προκειμένου να ξετυλίξουν το... κουβάρι, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εκ νέου Δ.Σ. του πρωταθλήματος (με πιθανή μέρα την Τρίτη) όπου όλες οι ομάδες θα συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Η όλη εξέλιξη πάντως... βολεύει τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες μετά τα κοπιαστικά πλέι οφ, ενώ θα μπορέσουν να «κερδίσουν» ενδεχομένως και κάποιους παίκτες που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα