Ο Μουρούτης διαψεύδει τον Μιχαλολιάκο

13:57 4/6/2014 - Πηγή: Antinews

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σχετικά με τη σημερινή αναφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στο πρόσωπό του, στη Βουλή, δήλωσε:

«Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει».

Μιλώντας στην Βουλή ο κ. Μιχαλολιάκος,

κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του για συμπληρωματικές κατηγορίες σε συνάρτηση με την υπόθεση σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης,είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι όμως μόνο ο Μπαλτάκος, μέσα στο κινητό που μου κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα Γεώργιος Μουρούτης».

Η ομιλία Μιχαλολιάκου κινήθηκε σε υψηλούς και ...υβριστικούς τόνους: «Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες, στήσατε σκευωρία εναντίον μας» είπε και μίλησε για χάλκευση στοιχείων και κατηγορητήρια που κατασκευάστηκαν με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις.

Επισήμανε ακόμα ότι αν και αρχηγός του 3ου κόμματος οδηγήθηκε με χειροπέδες στη Βουλή και υποστήριξε ότι του έχουν απαγορευθεί ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα. «Ζούμε σε ένα κράτος εισαγγελέων» είπε.

Εκπληξη προκάλεσε η θετική του αναφορά στον πρώην γ. γραμματέα της κυβέρνησης: «Γνώρισα τον Μπαλτάκο σαν μαθητής το 1973. Τον ξέρω καλύτερα από όλους». Εγώ γνώρισα το Μπαλτάκο το 1973 στο γραφείο της ΕΟΚΑ Β' και μετά στο εθνικιστικό κίνημα. «Οποτε ήθελε να μου πει κάτι μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν τους κοριούς και τις κάμερες», υποστήριξε

Επιτέθηκε τέλος στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά» και στα Μέσα Ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «πορνοβοσκούς της ενημέρωσης».

Ναζιστικά εμβατήρια έξω από τη Βουλή

Την ίδια στγμή που οι τρεις βουλευτές της Χ.Α παραληρούσαν εντός Κοινοβουλίου, έξω από το Κοινοβούλιο οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες κρατώντας σημαίες και σύμβολα της Χρυσής Αυγής τραγουδούσαν από τα μεγάφωνα ναζιστικά εμβατήρια σε.. ελληνικούς στίχους ενώ φώναζαν εν χορώ «αλήτες, προδότες, πολιτικοί». Στο άκουσμα του ύμνου των SS έξω από τη Βουλή υπήρξαν βουλευτές που αντέδρασαν ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα