Με την πλάτη στον τοίχο ο Αναστασίου

18:48 2/2/2015 - Πηγή: Antinews

Σε μια πραγματικότητα που δεν περίμενε ότι θα συναντήσει έχει φτάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των πρασίνων τον αναγκάζουν να φέρει προ των ευθυνών του τον πιο στενό του συνεργάτη , τον άνθρωπο που ουσιαστικά στήριζε όλες του τις ελπίδες για την ανασυγκρότηση της ομάδας κι αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου.

Το «τελεσίγραφο» παραδόθηκε αμέσως μετά την ήττα που σήμαινε και αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

«’Η βγάζεις την ομάδα στα πλει οφ ή πάω για άλλο προπονητή» φέρεται να είπε δυο μέρες μετά στον Έλληνα τεχνικό χρεώνοντας του το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας και στο δεύτερο φετινό στόχο μετά την Ευρώπη.

Ο Αναστασίου χρεώνεται την λάθος προετοιμασία της ομάδας για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αλλά και τη νοοτροπία που δεν διαθέτουν οι παίκτες του όπως ο ίδιος υποστήριξε αμέσως μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.

«Η νοοτροπία της ομάδας είναι καθαρά θέμα προπονητή» φέρεται να είπε στους στενούς του συνεργάτες ο Αλαφούζος υποδεικνύοντας τον βασικό υπεύθυνο του δεύτερου ναυαγίου για φέτος που δεν είναι άλλο από το Κύπελλο.

Πλέον ο Γιάννης Αναστασίου έχει βγει από το απυρόβλητο όντας και ο ίδιος έτοιμος να πληρώσει τα σπασμένα μιας χρονιάς που έχει πάει εντελώς στραβά για τους πράσινους. Αν χαθεί και ο τρίτος στόχος που είναι τα πλέι οφ τότε θα αποτελέσει persona non grata στη Λεωφόρο δημιουργώντας ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα