Κρεμάστηκε 60χρονος στη Νίκαια

Λίγο μετά τις επτά το πρωί, 60χρονος άντρας, το μικρό όνομα του οποίου ήταν Αλέξανδρος, βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο στη Νίκαια. Οι περαστικοί που αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές και έπειτα από λίγη ώρα άντρες της αστυνομίας κατέβασαν τον άτυχο άντρα από το δέντρο που είχε κρεμαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 σε σημείωμα που είχε

μαζί του ο αυτόχειρας αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η Αστυνομία δεν με ξέρει, δεν έχω πιει ποτέ, γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα, έγινα επαγγελματίας στα 40, με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλ… των 61 ετών πρέπει να πληρώσω, εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα, μια και δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής, τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα, μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχ… τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για να συμμορφωθουμε Αλέξανδρος 29/5/12».

Η δεύτερη αυτοκτονία σε πλατεία, μετά εκείνη του Συντάγματος, αλλά και οι δεκάδες αυτοκτονίες και απόπειρες που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες αλλά δεν τυγχάνουν ευρύτερης προβολής, δείχνουν ότι η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Νοσοκομεία σταματούν τα χειρουργεία τους γιατί δεν έχουν ιατρικά υλικά. Μονάδες αιμοδοσίας σταματούν να παίρνουν αίμα διότι δεν έχουν ειδικούς ασκούς συλλογής.

Ο ΕΟΠΥΥ που είναι όλα τα ταμεία ενταγμένα, χρωστά σε φαρμακοποιούς και ιατρεία πάνω από 1,3 δις ευρώ αλλά στα ταμεία του έχει μόλις 5 εκατ. ευρώ.

Ιδρύματα και ΜΚΟ δεν προλαβαίνουν να δέχονται ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να κοιμηθούν.

Καταγράφεται δραματική αύξηση των Ελλήνων, κυρίως νέων που εγκαταλείπουν τη χώρα μας και πάνε μετανάστες στη Γερμανία και αλλού.

Οροθετικές πόρνες κυκλοφορούν ανέλεγκτες σπέρνοντας το θάνατο, χιλιάδες μετανάστες νηστικοί και κουρελήδες περιφέρονται στο κέντρο της Αθήνας.

Παιδιά στα σχολεία δεν έχουν να φάνε ούτε κολατσιό και πηγαίνουν στο σπίτι τους νηστικά. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Unicef, σχεδόν 1 στα 5 παιδιά στην Ελλάδα δεν έχει τουλάχιστον 2 βασικά αγαθά όπως καλό φαγητό, λεφτά για εξωσχολικές δραστηριότητες, παιχνίδια και άλλα απαραίτητα προϊόντα και υπηρεσίες.

Πάνω από το 16% των παιδιών ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Πάνω από το 20% των Ελλήνων και σχεδόν 1 στους 2 νέους δεν έχει δουλειά, ενώ πάνω από 2 εκατ. Έλληνες είναι εντελώς φτωχοί.

Μια νέα τάξη ανθρώπων, επίσης, γεννιέται στην Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι πτωχοί, άνθρωποι που έχουν δουλειά με μισθούς πείνας.

Όμως, προφανώς, το χειρότερο είναι να αφαιρεί κάποιος την ίδια του τη ζωή από ντροπή γιατί δεν έχει να ζήσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Όλα αυτά είναι η νέα μεγάλη κοινωνική βόμβα που απειλεί πλέον την ίδια την υπόσταση της χώρας.

Δεν έχει σημασία ποιος φταίει γι’ αυτό. Αν φταίνε τα Μνημόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα