Κατάφεραν να βάλουν «λουκέτο» και στο Κύπελλο

13:17 4/3/2016 - Πηγή: Antinews

Πριν από λίγο καιρό ο Κοντονής τιμώρησε… τα τσιμέντα της Θύρας 13 υποτίθεται για παραδειγματισμό για τα γεγονότα της 21ης Νοεμβρίου στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ. Το μόνο που κατάφερε στο φινάλε ήταν να μειώσει τη χωρητικότητα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τίποτα άλλο ουσιαστικό.

Οπως αποδείχθηκε περίτρανα με τα γεγονότα της Τούμπας κανείς δεν τον έλαβε υπ’ όψιν του. Πρώτη από όλους η ΕΠΟ ορίζοντας τον Παππά και όχι τον διεθνή Σιδηρόπουλο την ημέρα μάλιστα που ανακοινώθηκε από την ΟΥΕΦΑ

ότι θα είναι τέταρτος ρέφερι στο Euro (τον όρισαν να διευθύνει τον άλλον ημιτελικό). Ο ορισμός αυτός πυροδότησε έτσι και αλλιώς το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει.

Από εκεί και μετά παίρνοντας και αυτή τη φορά απόφαση στο πόδι στηριζόμενος περισσότερο στη στενοκεφαλιά του και χωρίς να αναλογιστεί τις επιπτώσεις, αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης να ματαιώσει τον άλλον ημιτελικό και να οδηγήσει σε οριστική διακοπή τη διοργάνωση.

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό:

Ολυμπιακός στερείται της δυνατότητας ενός ακόμη νταμπλ με δεδομένη την παρουσία του στον τελικό μετά τα όσα έγιναν.

*ΑΕΚ και Ατρόμητος στερούνται την παρουσία τους σε έναν τελικό και τη διεκδίκηση ενός τίτλου.

*Η ομάδα του Περιστερίου στερείται της ευκαιρίας να κερδίσει μέσω Κυπέλλου την ευρωπαϊκή έξοδο αν κατακτούσε το τρόπαιο και μόνο (ως φιναλίστ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν θα είχε αυτό το δικαίωμα όπως έγινε πέρσι με την Ξάνθη).

ΕΠΟ καλείται να ονομάσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χωρίς κυπελλούχο ομάδα. Με βάση το περσινό δεδομένο, η δεύτερη ομάδα των πλέι οφ θα είναι εκείνη που θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όπως είχε γίνει πέρσι με τον Αστέρα που βρέθηκε απευθείας στους ομίλους καθώς ήταν άλλη η θέση της χώρας στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ ανάλογα με την ποινή και την αφαίρεση των βαθμών που θα του επιβληθεί (τρεις ως έξι λόγω υποτροπής).

e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα