Η υποκρισία του κατεστημένου για την βία

Δεν επικροτώ επ’ ουδενί την βιαιοπραγία του Ναζί της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη (έχει χάσει το δικαίωμα να αποκαλείται «Κύριος») εναντίον της Λιάνας Κανέλλη ακόμα και αν «προκλήθηκε» από τις συνδαιτημόνες του. Όμως, με αφορμή το περιστατικό της Παιανίας-όλα αυτά συνδεόνται δυστυχώς, δεν μπορώ να παρακάμψω την συστημική αλλά και συστηματική

υποκρισία των παρευρισκομένων αλλά και των καθεστωτικών δημοσιογράφων στα κρατικοδίαιτα (και ας είναι τύποις ιδιωτικά) κανάλια όταν με ύφος 100 καρδιναλίων μας κουνάν το δάκτυλο και μας αποκαλούν τους Έλληνες συλλήβδην φασίστες, ρατσιστές κλπ όταν κάποιος αλλοδαπός και  λαθρομετανάστης (κακώς και αδίκως) προπηλακίζεται.

Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το παρατήρησα αλλά κάθε φορά που που αναφέρονται εγκληματικά περιστατικά εναντίον Ελλήνων οι δημοσιογράφοι τα παρουσιάζουν πλέον σαν «φυσιολογικά» περιστατικά μιας «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας όπου οι ντόπιοι πρέπει σώνει και καλά να ανέχονται τις βιαιοπραγίες των ξένων γιατί το νεοταξικό αριστερίστικο ιερατείο της «προόδου» θα μας επαναφέρει στο «σωστό δρόμο» με την θρησκειοποίηση/ιεροποίηση των λαθραίων ξένων.

Από την άλλη, όταν ένας Έλληνας προσπαθεί να υπερασπιστεί την ζωή του και το βιός του φτάνοντας, δυστυχώς, ακόμα και σε φόνο του ληστή/εισβολέα  τότε το ίδιο ιερατείο, με φασίζουσα νοοτροπία,  μας εγκαλεί για –άκουσον, άκουσον!-  αυτοδικία. Διαστρέφουν την πραγματικότητα αλλά βαθμιαία η πραγματικότητα θα τους αγγίξει. Μάλιστα! Το δικαίωμα στην υπεράσπιση της ζωής μας μέσα στο ίδιο το σπίτι μας το βάφτισαν αυτοδικία οι φορείς της παρακμής και της κοινωνικής μας αποσάρθρωσης στα ΜΜΕ.

Μας αρέσει ή μη, δυστυχώς η Χρυσή Αυγή ανταποκρίνεται στο χαμένο πια αίσθημα ασφάλειας που είχαμε οι Έλληνες. Θυμάμαι όταν κοιμόμασταν με ανοιχτές τις θύρες των σπιτιών μας και δεν φοβόμασταν πως θα εισβάλλουν κακοποιοί με καλάσνικωφ για να μας ληστέψουν. Και εδώ βρίσκεται το ζήτημα: ένα Ναζιστικό κόμμα που μαγαρίζει και τα Ελληνικά σύμβολα, δυστυχώς να έχει πιάσει τον παλμό του μέσου Έλληνα ενώ οι –λέμε τώρα- αντιπρόσωποι των κομμάτων της «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» μας έχουν ενστερνιστεί το νεοταξικό δόγμα της πολιτικής ορθότητας που απαιτεί να ανεχόμαστε εισβολές, κακοποιήσεις, φόνους και να μη λέμε τίποτα γιατί θα μας αποκαλέσουν οι ψευτοπροοδευτικοί ιεροταξίτες, πρώην καταληψίες και καταστροφείς της δημόσιας περιουσίας των πανεπιστημίων του νεοταξισμού «ρατσιστές». Μας αρνούνται να υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας. Μπορεί κάποιος να μου πεί, έχει καταργηθεί το οικογενειακό άσυλο και γιατί;;;;

Νίκος Αργεάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα