Η «επιλεκτική» δικαιοσύνη της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ελένης Ράϊκου

Η Κανέλλη, ο Κασιδιάρης και τα χημικά των ΜΑΤ, που ακόμη είναι στο συρτάρι της.
Αντιδρώντας αστραπιαία η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου, διέταξε την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη
της Χ.Α., αμέσως μετά τον άνανδρο ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη.

Η άμεση αντίδραση της κ. Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών, συντονισμένη με τον «νομικό πολιτισμό» τον οποίο η κ. Ράϊκου αντιλαμβάνεται με έναν μάλλον ιδιόμορφο τρόπο, μας δείχνει πως έχει μια δική της, ιδιαίτερη και επιλεκτική αντίληψη «περί δικαιοσύνης».

Παράλληλα, μας δείχνει πως το «σύστημα», έτσι όπως είναι διαμορφωμένο, επιλέγει κατά περίπτωση, ποιες είναι οι δημοκρατικές του ευαισθησίες και....
ποιες όχι.

Το Πατριωτικό Μέτωπο δεν ξεχνά και ούτε πρόκειται να ξεχάσει, το ότι η κ. Ελένη Ράϊκου, Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, παρέπεμπε τον Πρόεδρό του ΠΑΜ κ. Σταύρο Βιτάλη, από εισαγγελέα σε εισαγγελέα, «λόγω αναρμοδιότητας», όταν ο επικεφαλής του Κινήματος, ζήτησε την εφαρμογή του Νόμου 1756/88. Να δώσει δηλαδή η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Οικονόμου, να του παραδώσει όπως εκ του Νόμου όφειλε, τα ονόματα των διμοιριτών των ΜΑΤ, οι οποίοι έδωσαν εντολή για να χτυπηθεί με απρόκλητη βία και με μαζική και παράνομη χρήση χημικών, τον διαμαρτυρόμενο Λαό, στις διαδηλώσεις του Συντάγματος πέρσι.

Και επειδή το Πατριωτικό Μέτωπο δεν ξεχνά, αναδημοσιεύει το Δελτίο Τύπου του Κινήματος της 6ης Ιουλίου του 2011, για να δει ο ελληνικός Λαός, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη δικαιοσύνη, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών:

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρνούνται οι Εισαγγελείς να δώσουν εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να δώσει τα ονόματα των διμοιριτών των ΜΑΤ. Και πάλι στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Σταύρος Βιτάλης.

Από Εισαγγελέα σε Εισαγγελέα στέλνουν οι Εισαγγελείς της Εισαγγελίας Αθηνών, τον Εκπρόσωπο του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, αρνούμενοι στην ουσία, να δώσουν εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να δώσει τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, που διέταξαν την μαζική και απρόκλητη επίθεση στον Λαό που διαμαρτύρονταν ειρηνικά στο Σύνταγμα.

Η στάση αυτή των Εισαγγελικών Λειτουργών, υποχρέωσε τον Εκπρόσωπο του Κινήματος, να προχωρήσει σήμερα σε κατεπείγουσα αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην οποία αναφέρει στον ανώτατο Εισαγγελικό Λειτουργό:

«Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα.

Στις 28 Ιουνίου, και ώρα 16:10, δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από ομάδα των ΜΑΤ, καθήμενος μάλιστα, μέσα στο εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας για την Ελλάδα (πολιτικού φορέα συναποτελούμενου από Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα) στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αμαλίας και απέναντι ακριβώς από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επίθεση των ΜΑΤ, έγινε με χρήση χημικής βόμβας προσωπικά κατ’ εμού και με χρήση γκλόμπς, έτσι ώστε να απομακρυνθώ βιαίως από τον κλειστό χώρο όπου γίνονταν η ψηφοφορία. Αποτέλεσμα της επίθεσης, πολλαπλά τραύματα κα
Keywords
Τυχαία Θέματα