Η είδηση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Εφόσον είναι αλήθεια, ο Σαμαράς πρέπει αμέσως να παραιτηθεί, να παραδώσει τα κλειδιά του Μαξίμου και να πάει σπίτι του για να αποφύγει μια οδυνηρή ήττα. Η είδηση συγκλονίζει το πανελλήνιο και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και 20 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές και να στρώσει το δρόμο προς την εξουσία.

Ο λόγος για τις φήμες που ακούγονται ότι η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο

«μπαμ» και να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο έναν κολοσσό της πολιτικής, ένας μαχόμενο ευρωβουλευτή που έγραψε ιστορία στο Ευρωκοινοβούλιο. Τρέμει ήδη η Συγγρού γιατί ο Κρίτων Αρσένης ετοιμάζεται να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσει άλλη μια θητεία στην Ευρωβουλή.

Ο Κρίτων Αρσένης, μια ακόμη αποκάλυψη του τεράστιου Γ. Παπανδρέου, είναι γνωστός για τις οικολογικές μπαρούφες που έχει εξαπολύσει ουκ ολίγες φορές. Μεταξύ αυτών και να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδας στο Αιγαίο διότι θα… πληγούν τα ψάρια του.

Ο ίδιος είχε στείλει επιστολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας λέγοντας ότι τα σόναρ των πολεμικών πλοίων προκαλούν προβλήματα στα κητώδη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Για να μη θυμηθούμε τις αστείες παρεμβάσεις του για την ΕΡΤ ή το δράμα στο Φαρμακονήσι.

Να θυμίσουμε απλά ότι ο Κρίτων Αρσένης είναι γιος της Μαρίας Αρσένη που διετέλεσε Νομάρχης Πιερίας (1982-86), Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς στο Υπουργείο Πολιτισμού (1986-87), Γενική Γραμματέας Κεντρικής Μακεδονίας (1987-89), Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης με αρμοδιότητα σε θέματα ισότητας των δύο φύλων (1993-95), Υφυπουργός Παιδείας (1995-1996) επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στον Οργανισμό Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ) από το 1996 και έπειτα Πρόεδρος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού.

Αυτοδημιούργητους επέλεγε όπως βλέπετε ο κ. Παπανδρέου και τώρα θα τους αγκαλιάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έλεος, ένα ακόμη «τίποτα» που νομίζει ότι είναι κάποιος.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή Αυγή αφιερώνει ένα ξεχωριστό άρθρο (http://www.avgi.gr/article/2059393/liga-logia-gia-ton-kritona) για να πλέξει το εγκώμιο του Κρίτωνα τον οποίο παρουσιάζει ούτε λίγο ούτε πολύ ως Τσε Γκεβάρα του περιβάλλοντος που μάχεται κατά των πολυεθνικών και των εργολάβων στις συνεδριάσεις του ευρωκοινοβουλίου.

Εντάξει παιδιά, πιο ανοιχτά λίγο, γιατί πολύ αριστερά την πήρατε τη στροφή. Άντε να δούμε και τη Μπιρμπίλη να δέσει το γλυκό…

Ή μήπως να στεναχωρηθούμε που τέτοιους πολιτικούς γίγαντες τους χάνει το Ποτάμι;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα