«Παρών» υπό όρους από ΑΝΕΛ για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

«Παρών» αναμένεται να ψηφίσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία θα αποφασίσει για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές από όλα τα κόμματα αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ

της άρσης της ασυλίας , το μόνο που διαφοροποιείται, είναι των ΑΝΕΛ, το οποίο δηλώνει πως θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας μόνο στην περίπτωση που διασφαλιστεί ότι θα δοθεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το δικαίωμα να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο στις ψηφοφορίες της Βουλής. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα ψηφίσουν παρών στην επιτροπή, ενώ στην ολομέλεια θα απέχουν.

Παρών στην σημερινή ψηφοφορία θα είναι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν προφυλακιστεί. Ωστόσο απούσα θα είναι η Ελένη Ζαρούλια, καθώς βρίσκεται στον Κορυδαλλό, όπου επισκέπτεται τον προφυλακισμένο σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο.

Τέλος, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας δέχθηκε να εξετασθεί από την επιτροπή και για το λόγο αυτό θα μεταχθεί την επόμενη Τρίτη, από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται, στον Κορυδαλλό.

The post «Παρών» υπό όρους από ΑΝΕΛ για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα