Ένα αστείο πρωτάθλημα

18:48 2/2/2015 - Πηγή: Antinews

Σε ένα αστείο πρωτάθλημα , ίσως το πιο αστείο όλων των εποχών εξελίσσεται αυτό το φετινό της Σούπερλιγκα. Ξεκίνησε με 16 ομάδες συνεχίζεται με 15 , πάει για 14 και στο τέλος μπορεί να ολοκληρωθεί με 13.

Ήδη η Νίκη Βόλου υπάρχει μόνο στα χαρτιά μετά την αδυναμία της να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, από την άλλη ο ΟΦΗ μπαινοβγαίνει ανά αγωνιστική ανάλογα με τις προσφυγές των παλιών παικτών του που περιμένουν χρήματα και χρήματα δεν βλέπουν , ενώ στις επόμενες εννέα αγωνιστικές δεν αποκλείεται να σκάσουν κι άλλα «κανόνια» από

ομάδες που εξ αρχής είχαν προβλήματα.

Και βέβαια γεννιούνται εύλογα ερωτήματα για το κατά πόσο δίκαιο είναι η μια ομάδα να έχει χάσει βαθμούς από τη Νίκη Βόλου για παράδειγμα και η άλλη να κερδίζει τον αγώνα με την συγκεκριμένη ομάδα χωρίς καν να αγωνιστεί , στα χαρτιά , ξεκούραστα και αναίμακτα.

Το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ήδη απαξιωθεί κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από φανερό και μέσα από τις διαφημίσεις ενώ η φετινή χρονιά αναμένεται να το φέρει ακόμη πιο πολλά χρόνια πίσω αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα και δεν μπουν οι ασφαλιστικές δικλίδες που θα το κρατήσουν στο ύψος του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα