Έλληνες πολιτικοί άρχισαν την επανάσταση του σεξ

20:33 4/2/2012 - Πηγή: Antinews

Για όσους και όσες γκρινιάζουν ότι μας «πήδηξαν» δύο χρόνια οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ τους πληροφορούμαι ότι κάποιες έμειναν και έγκυοι – όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν παραπολιτικοί κύκλοι.

Ο καρπός του έρωτα τους, αν είναι αγόρι βάζει «εξ απαλών ονύχων» υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός σε Κυβέρνηση συνεργασίας. Το δίλημμα για το όνομα είναι τεράστιο: Ξενοφών ή Λουκάς; Αν είναι κοριτσάκι, θα περιμένει πρώτα να γίνει η Ντόρα Πρωθυπουργός, περί το 2060.

Η οποία τώρα δικαιώνεται: δεν μας έλεγε τόσο καιρό για «συνένωση δυνάμεων»: Ιδού η πιο χειροπιαστή απόδειξη…

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και πολλές ημέρες σε δημοσιογραφικά γραφεία και στα καφέ όλης της επικράτειας. Όλοι  υπερθεματίζουν για την εγκυρότητα της. Ας κρατήσουμε πάντως τις  επιφυλάξεις μας, μήπως πρόκειται για φήμες με φόντο την εσωκομματική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει πάρει και ο Περισσός θέση επί του ζητήματος. Διότι δεν θα είναι παράξενο αν είναι απλά ένα προπαγανδιστικό κόλπο του διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος, που στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό της εργατικής τάξης  από την επανάσταση.

Ούτε και ο ΛΑΟΣ πήρε θέση, που όσο να πεις, είχε και καλές «άκρες» στη Θεσσαλονίκη. Ο Λιακόπουλος πάλι βρήκε θέμα για άλλα 158 «πως και γιατί ζουν ανάμεσα μας». Ο Κουβέλης δεν θα ασχοληθεί, γιατί μέχρι να κάνει την εισαγωγή στο θέμα το παιδί θα πάει στο Δημοτικό. Ο δε Τσίπρας  θα πει «όχι», λόγω συνήθειας.

Πάντως ονόματα δεν λέει κανείς: τους «φωτογραφίζουν» απλά ανφάς και προφίλ. Όποιος δεν έχει καταλάβει ποιους αφορά το κουτσομπολιό, πάει για το βραβείο «Φόρεστ Γκαμπ».

Για να μη λέτε ότι οι πολιτικοί δε δίνουν το παράδειγμα. Κρίση υπάρχει, λεφτά δεν υπάρχουν, οι αναστολές κάμπτονται ευκολότερα: η επανάσταση του σεξ μόλις άρχισε…

Πήγε λέει κάποιος για ομαδικό “έρωτα” και βρήκε και τη μητριά του εκεί. Δεν έπαθε και τίποτα. Φαντάζεστε να έβρισκε την πεθερά του;

Αλλά πατριώτες Έλληνες μην απογοητεύεστε. Μόνο τέσσερις μήνες έμειναν μέχρι το καλοκαίρι. Έρχεται πακέτο στήριξης…

 Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews