Χειμώνας 2011-12, όπως λέμε χειμώνας 1941-42.

20:01 4/2/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης

Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον καταλάβει ότι η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Ίσως όμως δεν έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα ότι αυτό δεν είναι κάτι απλό ή ανώδυνο, που περιορίζεται μόνο σε κρατικό επίπεδο, χωρίς άμεσες προσωπικές συνέπειες. Όταν μάλιστα οι κατακτητές τρέφουν κόμπλεξ, φόβο και μίσος προς τον κατακτημένο λαό η υποδούλωση της χώρας δεν σταματά στον έλεγχο της εξουσίας από τις κατοχικές δυνάμεις …στην αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών …στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, αλλά μέσα στις επιδιώξεις των κατοχικών δυνάμεων είναι ακόμα και η φυσική εξόντωση

του λαού.
Αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες, ας σκεφτούν τα εξώφυλλα των περιοδικών, τα άρθρα, τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, τις υβριστικές δηλώσεις, τα απειλητικά μηνύματα, τις εξευτελιστικές αξιώσεις, αλλά ακόμα και την άνοδο της
δημοτικότητας όλων αυτών που εκφράζουν απόψεις εξόντωσης της χώρας και του λαού μας.
Έτσι λοιπόν, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν ενδιαφέρονται για την αύξηση των αστέγων, που κινδυνεύουν να πεθάνουν από το κρύο, απεναντίας αφού αυτοί τους κατάντησαν άστεγους.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν ενδιαφέρονται για την αύξηση των ανέργων που κινδυνεύουν να πεθάνουν από λιμοκτονία, απεναντίας αφού τα δικά τους μέτρα πυροδοτούν την ανεργία.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν ενδιαφέρονται αν τα επιβαλλόμενα μέτρα σκορπούν την απόγνωση με αποτέλεσμα την αύξηση των αυτοκτονιών, απεναντίας αφού εσκεμμένα επιβάλουν μόνο υφεσιακά μέτρα.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι θεωρούν ως πρόβλημα ότι η οικονομική πολιτική τους προκαλεί την ανέχεια με αποτέλεσμα να λιποθυμούν μαθητές στα σχολεία από την πείνα, απεναντίας προκαλούν την ανέχεια και την πείνα.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι θεωρούν ως πρόβλημα ότι περικόπτοντας τη φαρμακευτική δαπάνη τίθεται σε κίνδυνο η υγεία αλλά και η επιβίωση του πιο ευαίσθητου μέρους του πληθυσμού που είναι τα παιδιά μας και οι γονείς μας, απεναντίας γι’ αυτό επιβάλουν την περικοπή.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν ενδιαφέρονται για την ερήμωση της χώρας από οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα, απεναντίας προκαλούν την ερήμωση.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν τους ενδιαφέρει που οδηγείται το καλύτερο μέρος του πληθυσμού στη μετανάστευση, απεναντίας τους ενδιαφέρει και για αυτό το εξωθούν.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν ενδιαφέρονται όταν εξολοθρεύονται ακόμα και οι αγέννητοι Έλληνες, απεναντίας. Άλλωστε η μείωση των τοκετών κατά 10% το 2011, σημαίνει ότι, αντί για 100.000 νέα μωρά που κατά μέσο όρο έρχονται στη ζωή στην Ελλάδα, γεννήθηκαν περίπου 90.000 – δηλαδή περί τα 10.000 λιγότερα ελληνόπουλα!
Είναι μάταιο, αλλά και κωμικό, να προσπαθούν κάποιοι να του πείσουν – χρησιμοποιώντας μάλιστα στοιχεία και επιχειρήματα – ότι τα μέτρα που μας προτείνουν μας οδηγούν σε αδιέξοδο και στην καταστροφή. Το ξέρουν. Δεν είναι ηλίθιοι, ούτε άσχετοι. Άλλωστε αυτό το καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας και ας μη διαθέτει οικονομικές γνώσεις. Μπορεί κάλλ
Keywords
Τυχαία Θέματα