Διπλή ονομασία επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και στις τοπικές

Επηρεασμένο, εκστασιασμένοι και εμπνεόμενοι διαρκώς από το “θρίαμβο” της ιδιοφυούς συμφωνίας των Πρεσπών παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εκεί προήχθη η διπλή ονομασία “Βόρεια” στα χαρτιά, σκέτη παντού, έτσι θα κινηθεί και το κυβερνών κόμμα εφεξής: “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία”.

Αποφυγή του erga omnes επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και στις τοπικές οργανώσεις του: για παράδειγμα θα μετονομαστούν σε ΣΥΡΙΖΑ

Ψυχικού-Χολαργού, Παλαιού Φαλήρου-Αλίμου, Κηφισιάς-Κάτω Κηφισιάς.

Παράλληλα, όχι μόνο δεν αποκλείονται, αλλά αντίθετα εναθρρύνονται και οι τριπλές παραλλαγές γιατί η σύνθεση παραμένει το βασικό πολιτικό ζητούμενο στο εποικοδόμημα του παραγωγικού προτσές: Περάματος-Δραπετσώνας-Κερατσινίου, Πετραλώνων-Καλλιθέας-Τζιτζιφιών, Αιγάλεω-L.A. (Λόφος Αξιωματικών)- Άγιος Ιερόθεος, Νέα Ζωή-Άσπρα Χώματα-Μπουρνάζι, Γαλάτσι-Νέα Ελβετία-Νέα Ζωή.

Η επιχείρηση ονομάζεται κωδικά “Πειραιώς και Κηφισίας” για να τονίσει συμβολικά πως όλα είναι δυνατά, πως η προοδευτική αναδιάταξη μπορεί να σαρώσει στις εκλογές, φτάνει να πέσουν έγκαιρα τα επιδόματα και να δρομολογηθούν οι προσλήψεις στο στενό, ευρύτερο και διαστημικό δημόσιο τομέα.

ΣΥΡΙΖΑ δύο όψεων και προσόψεων, μέτωπο κατά της οικογενειοκρατίας, του δικομματισμού, του αυταρχισμού και του ανιμισμού.

Προοδευτική συμμαχία, γιατί το “λοιπές προοδευτικές δυνάμεις” δείχνει μια αφ’ υψηλού απόσταση, έναν πατερναλισμό, μία οικειοποίηση, ενώ οι προθέσεις της πολιτικής πρωτοβουλίας της Κουμουνδούρου είναι απολύτως αγνές.

Πηγή: emo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλή, ΣΥΡΙΖΑ,dipli, syriza