Μώραλης σε Κόκκαλη: Αν πας με ΣΥΡΙΖΑ παραιτήσου από τον δήμο Πειραιά

16:29 13/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Εδώ και πολλές μέρες διακινείται η πληροφορία ότι ο Πέτρος Κόκκαλης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει υπάρξει καμιά διάψευση ούτε από τον ίδιο ούτε από την κυβέρνηση.

Αντίδραση, όμως, υπήρξε πριν από λίγο από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Και αυτό διότι ο γιος του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού,

Σωκράτη Κόκκαλη, είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου, ο οποίος βάλλεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι αν ισχύουν τα σενάρια, ο κ. Κόκκαλης πρέπει να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:

«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

The post Μώραλης σε Κόκκαλη: Αν πας με ΣΥΡΙΖΑ παραιτήσου από τον δήμο Πειραιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα