Τσίπρας: Απάτη τα γκάλοπ με το προβάδισμα ΝΔ -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει -Εκλογές το Φθινόπωρο

16:12 13/3/2019 - Πηγή: Aixmi

«Πολιτική απάτη, η οποία θα καταρρεύσει με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τα γκάλοπ, που δείχνουν μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ.

«Όποιος πορεύεται με σύμμαχο την απάτη δεν έχει πολύ δρόμο να διανύσει, έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αποκάλυψης. Η κάλπη των ευρωπαϊκών στις 26 Μαΐου θα είναι αυτή που θα αποκαλύψει τη μεγάλη απάτη του κ. Μητσοτάκη και των επικοινωνιολόγων του», είπε

στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Να μη προσδοκούν ότι θα τους κάνουμε τη χάρη να επισπεύσουμε τις εθνικές εκλογές. Τα πικρά ποτήρια θα τα πιουν ένα- ένα. Πρώτα θα έρθει η ηχηρή διάψευση των ευρωεκλογών και ακολούθως το φθινόπωρο η οριστική και καθοριστική τους ήττα στη κάλπη των εθνικών εκλογών. Και η μεγάλη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης, της Ελλάδας των πολλών έναντι της Ελλάδας των ελίτ».

«Αμέσως με την εκλογή του στη ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης έγινε από μερίδα των ΜΜΕ και των δημοσκοπικών εταιριών, που απέτυχαν επανειλημμένα στις προβλέψεις τους. Έσπευσαν να προδιαγράψουν ότι, ανεξάρτητα από το αν πείθει ή όχι ο κο. Μητσοτάκης και η ΝΔ, ανεξάρτητα από το αν έχει σχέδιο και πρόταση για το αύριο της χώρας, είναι ήδη νικητές και μάλιστα με 10, 15, 20 μονάδες στις επικείμενες εκλογές. Μπορεί αυτός να προβάρει ήδη γραβάτες και κουστούμια πρωθυπουργικά, αλλά ξεχνάει ότι τους πρωθυπουργούς δεν τους εκλέγουν ούτε οι φίλοι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης, ούτε οι φίλοι δημοσκόποι, αλλά ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στην κάλπη», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε, επίσης, η ΝΔ προσπαθεί να περάσει μέσω φιλικών της ΜΜΕ ότι η οικονομία κινδυνεύει και επίκειται κοινωνική έκρηξη.

«Πιστεύουν όλοι αυτοί ότι όταν έχουν μαζί τους την πλειοψηφία των ΜΜΕ και των ολιγαρχών τότε είναι βέβαιο ότι μπορούν να εξασφαλίσουν την επιστροφή στην εξουσία. Με αυτούς έχουν σχεδιάσει και προσπαθούν να πλασάρει στην κοινή γνώμη αλλά και στον ίδιους τους τους εαυτούς μια χίμαιρα, μια καλοστημένη πολιτική απάτη, την απάτη της δήθεν σοβούσας εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής κοινωνικής έκρηξης, την ώρα που η χώρα μετά από πολλά χρόνια εντάσεων επανέρχεται στη κοινωνική ειρήνη», ανέφερε.

«Ο λαός μας σύντομα θα κληθεί να επιλέξει αν θα συνεχίσει το δρόμο που οδηγεί με ασφάλεια στην οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση ή θα επιλέξει το δρόμο που βγάζει στο αντίθετο ρεύμα, στα χρόνια της κρίσης, της λιτότητας, στα χρόνια του ΔΝΤ και των μνημονίων που έχουμε αφήσει πια πίσω μας οριστικά. Η αυτογελοιοποίηση της αντιπολίτευσης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα σύμπτωμα του κυνισμού που διακατέχει τη ΝΔ, όταν δεν τους αγγίζει πλέον ούτε η κοινή λογική. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παλινόρθωση ενός κατεστημένου που θέλει να επανέλθει και για να εκδικηθεί» ».

The post Τσίπρας: Απάτη τα γκάλοπ με το προβάδισμα ΝΔ -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει -Εκλογές το Φθινόπωρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα