Η Μυρσίνη Λοΐζου για το post για την 17N: Ήταν ένα γλωσσικό ατόπημα, είχα ζητήσει συγγνώμη

Με ανάρτησή της στο Facebook «απάντησε» η Μυρσίνη Λοΐζου στην κριτική που δέχτηκε μετά το σάλο για παλιότερη ανάρτησή της στο twitter.

H Μυρσίνη Λοΐζου τον Απρίλιο του 2015 είχε κάνει την ανάρτηση με αφορμή

μια δήλωση του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σχετικά με την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Ο τότε υπουργός είχε πει πως ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη θα μπορούσε να αποφυλακιστεί μόνο αν ζητούσε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων. «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση», ήταν το post που είχε κάνει τότε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στην απάντησή της, η Μυρσίνη Λοΐζου επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και μιλάει για την «ψευδαίσθηση της προφορικότητας» των social media που την οδήγησε στο «γλωσσικό ατόπημα».

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου:

Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Πηγή:eletherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυρσίνη Λοΐζου, 17N, Ήταν,myrsini loΐzou, 17N, itan