Αυτοί που έριξαν τη ΝΔ και τον Σαμαρά, θα πληρώσουν για το έγκλημά τους;

Τα μούτρα των Συριζαίων που ψήφισαν Αλέξη τρεις φορές σε ένα χρόνο δεν θέλουμε να τα δούμε. Δεν μας αφορά το 3% που ξαναψήφισε κάτι απίθανους τύπους που πουλάνε ψεύτικες ελπίδες και που το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς να βολευτούν και να βγάλουν κανένα φράγκο. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί οι τύποι που απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν ό,τι χειρότερο έχει αυτός ο τόπος.

Και δεν μας νοιάζουν και οι Πασόκοι που μπούκαραν στην Κουμουνδούρου για να ξαναστήσουν το κράτος που είχαν συνηθίσει να ζουν. Θα τους γράψει κι αυτούς η ιστορία.

Αυτοί που θα θέλαμε

να δούμε τα μούτρα τους είναι οι Νεοδημοκράτες που πίστεψαν τον Αλέξη και πήγαν και τον ψήφισαν. Και το κυριότερο, μας ενδιαφέρει να δούμε αν έχουν φιλότιμο όλοι εκείνοι οι Καραμανλικοί, κι όχι μόνο, που προσεταιρίστηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έδιναν γη και ύδωρ για να διατηρήσουν την εξουσία τους, που ήταν έτοιμοι να καταστρέψουν τη ΝΔ μόνο και μόνο για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Δηλαδή ένα πολιτικό τοπίο που θα κυριαρχεί ο Αλέξης, θα κυβερνά από το παρασκήνιο ο Καραμανλής και οι δικοί του στον κρατικό μηχανισμό και θα γελάνε στη γωνία... αυτοί που έστησαν όλο αυτό το σκηνικό.

Οι αλλαγές στη ΝΔ, με την «επανάσταση» των οπαδών της που δεν δέχθηκαν κηδεμόνες και ιδιοκτήτες ήταν το πρώτο χτύπημα. Οι αποκαλύψεις για το κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το άλλο. Η νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις και τα σύννεφα που συγκεντρώνονται είναι το τρίτο χτύπημα. Ο Ιάσονας με την οικογένειά του, τους ΕΑΜίτες προγόνους του και τον διχαστικό του λόγο ήταν το τελειωτικό. Απανωτά χτυπήματα στο βρόμικο παιχνίδι που έστησαν πολιτικοί που δήθεν αγαπούν τη ΝΔ, επιχειρηματικά τζάκια που λύσσαξαν να επιβάλουν τον Τσίπρα και να τον κρατήσουν μια – δυο τετραετίες για να κάνουν τις δουλίτσες τους. Και μαζί τους μεγαλοεκδότες, εφημεριδάδες και μεγαλοδημοσιογράφοι που μήνες τώρα έπαιξαν το ρόλο των παπαγάλων του Μαξίμου και τώρα βλέπουν τι συμβαίνει και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Να στηρίξουν ένα σύστημα βρόμικο, κρατικίστικο, κομματικό που καταρρέει ή να κάνουν κωλοτούμπα που τόσο καλά ξέρουν; Να μας το θυμηθείτε. Αυτοί που φίλησαν κατουρημένες ποδιές της Αριστεράς σε λίγο θα γίνουν… αντιΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, που είναι όλοι εκείνοι οι ύπουλοι καραμανλικοί που έπαιζαν το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ του Βούδα της Ραφήνας και του… νεοΒούδα της Ηρώδου Αττικού; Που έχουν λουφάξει άραγε; Και τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι της Δεξιάς που ψήφισαν Τσίπρα και μαζί και… Ιάσωνα Σχινά;

Πολύ αργά για δάκρυα. Είναι χειρότεροι κι από τους ψεύτες Συριζαίους όσοι από άλλους πολιτικούς χώρους κάνουν σήμερα ότι δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν, δεν κατάλαβαν και πήγαν στο λάθος. Ο Τσίπρας ήταν ένας παθολογικός ψεύτης και οι συν αυτόν ήταν διψασμένοι για εξουσία και μπικικίνια. Αφήνουν την ηθική της Αριστεράς για τα χιλιάδες κορόιδα που αγωνίστηκαν πράγματι για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα δικαιότερο κόσμο και απλά παίρνουν το μερίδιό τους από την εξουσία.

Η υπόθεση με την οικογενειοκρατία και τα ρουσφέτια θα κοστίσει περισσότερο στην κυβέρνηση και από το ασφαλιστικό. Μα πιο πολύ θα κοστίσει η εγκατάλειψή τους από τους ψηφοφόρους που νόμιζαν ότι ο Αλέξης είναι ο νέος Μεσσίας.

Ο Όλυμπος του ψέματος της Αριστεράς έπεσε και κανείς δεν πρόκειται να τους σώσει. Αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει η τύχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τι συμβαίνει, όμως, με τους γενίτσαρους της Δεξιάς; Τι θα γίνει μ’ αυτούς που έριξαν από την κυβέρνηση τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά; Τι θα γίνει μ’ εκείνους που πέρυσι δεν άφησαν να γίνει Πρόεδρος ο Σταύρος Δήμας και οδήγησαν τη χώρα στις εκλογές; Και τι θα γίνει μ’ εκείνους που δεν εγκαταλείπουν την ιδέα να τα κονομήσουν με την κατάρρευση της οικονομίας;

Όλοι αυτοί πότε θα πληρώσουν για το έγκλημα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα